• 24/7 vergelijken
 • 100% onafhankelijk

Youfone

Sim only van Youfone

Ben je op zoek naar een nieuw sim only-abonnement en overweeg je Youfone als mogelijke provider? Dan ben je hier aan het juiste adres. In deze vergelijker kun je gemakkelijk verschillende sim only’s van Youfone met elkaar vergelijken. Ontdek welk abonnement het beste bij jouw behoeften past en maak een weloverwogen keuze. Laten we beginnen met het vergelijken van de sim only-abonnementen van Youfone.

Vergelijk Youfone sim only met internet

Youfone sim only

Youfone is een sim only aanbieder en telecomprovider die een breed assortiment aan abonnementen biedt. Of je nu op zoek bent naar een abonnement met veel belminuten en internetdata, of juist naar een voordelig en beperkt abonnement, Youfone heeft voor iedereen wat te bieden.

Het assortiment aan abonnementen bij Youfone is zeer uitgebreid. Je kunt kiezen uit verschillende bundels met belminuten, sms’jes en internetdata. Voor de liefhebbers van veel internetdata zijn er abonnementen met grote databundels beschikbaar, waardoor je ongestoord kunt streamen, gamen en surfen. Daarnaast zijn er ook abonnementen met onbeperkt bellen en sms’en. Het fijne is dat je zelf de mogelijkheid hebt om je abonnement samen te stellen, zodat het perfect aansluit bij jouw persoonlijke behoeften.

Wat betreft prijsstelling staat Youfone bekend om zijn scherpe tarieven. Je kunt al een simpel en voordelig sim only abonnement afsluiten vanaf een paar euro per maand. Hierdoor is Youfone een aantrekkelijke keuze voor mensen die wel willen profiteren van een goedkoop abonnement, maar geen behoefte hebben aan een dure toestellening. Daarnaast biedt Youfone regelmatig acties en kortingen aan, waardoor je nog voordeliger uit kunt zijn.

Ten opzichte van andere Nederlandse providers neemt Youfone een unieke positie in. Youfone is namelijk een mobiele virtual network operator (MVNO), wat betekent dat zij geen eigen fysiek netwerk hebben, maar gebruik maken van het netwerk van KPN. Dit betekent dat je profiteert van dezelfde landelijke dekking en kwaliteit als klanten van KPN, maar dan voor een lagere prijs. Hierdoor kun je bij Youfone genieten van een uitstekende service, zonder de noodzaak om diep in de buidel te tasten.

In het kort over Youfone

 • Opgericht in 2008
 • (is opgericht in 2008)

 • Biedt voordelige sim only abonnementen aan
 • (biedt voordelige sim only abonnementen aan)

 • Maakt gebruik van het KPN-netwerk
 • (maakt gebruik van het KPN-netwerk)

 • Heeft een goede klantenservice
 • (heeft een goede klantenservice)

 • Biedt flexibele contracten aan
 • (biedt flexibele contracten aan)

Geschiedenis Youfone

Youfone is een Nederlandse telecomprovider die in 2008 is opgericht. Het begon als een MVNO (Mobile Virtual Network Operator), wat betekent dat ze geen eigen netwerkinfrastructuur hadden, maar gebruik maakten van het netwerk van een andere provider, in dit geval KPN. Het idee achter Youfone was om een alternatief te bieden voor de traditionele telecomproviders die destijds de markt domineerden, met betaalbare en flexibele abonnementen.

In de beginjaren groeide Youfone gestaag en wist het geleidelijk aan een plek te veroveren in de competitieve telecommarkt. Het bood sim-only abonnementen aan met veel belminuten, sms’jes en datasnelheden voor lage prijzen, wat veel consumenten aansprak. Hierdoor kon Youfone een steeds grotere klantenbase opbouwen.

In de loop der jaren heeft Youfone zijn dienstverlening uitgebreid en is het ook begonnen met het aanbieden van mobiele telefoons in combinatie met abonnementen. Dit vergrootte het klantenbestand van Youfone en zorgde voor een verdere groei van het bedrijf.

Als MVNO is Youfone afhankelijk van de netwerkdekking en -kwaliteit van de provider waarmee het samenwerkt, in dit geval KPN. Door samen te werken met een betrouwbare netwerkpartner kon Youfone de kwaliteit van zijn diensten waarborgen en zo het vertrouwen van de consument winnen.

Met de toenemende vraag naar flexibele en betaalbare telecomdiensten heeft Youfone zich kunnen profileren als een speler die aan deze behoeften voldoet. Het heeft zichzelf gevestigd als een betrouwbare telecomprovider met een breed scala aan abonnementen en een goede klantenservice. Youfone blijft groeien en evolueren om aan de veranderende eisen van de markt te voldoen.

Youfone sim only

Welke bundel heb je nodig?

In de vergelijker worden alle abonnementen van Youfone getoond, wat betekent dat je een brede keuze hebt om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een abonnement voor korte termijn van slechts 1 maand, een wat langer lopend abonnement van 12 maanden, of zelfs een abonnement van 24 maanden, Youfone heeft voor elke behoefte een geschikt aanbod.

Het interessante aan deze abonnementen is dat elk ervan bestaat uit een unieke combinatie van belminuten, sms’jes en data. Dit betekent dat je de mogelijkheid hebt om het abonnement te kiezen dat het beste aansluit bij jouw specifieke behoeften en gebruikspatroon. Als je bijvoorbeeld veel gebruik maakt van mobiele data, kun je een abonnement kiezen met een grote datalimiet. Aan de andere kant, als je voornamelijk belt, kun je een abonnement kiezen met meer belminuten.

Wat maakt de gewenste combinatie zo uniek? Het antwoord is simpel – iedereen is anders en heeft verschillende behoeften als het aankomt op mobiele telefonie. Het abonnement dat voor de één perfect is, kan voor een ander totaal niet voldoen aan de wensen. Misschien ben jij iemand die voornamelijk Whatsapp gebruikt in plaats van sms’jes stuurt, dan kan het zijn dat je liever meer data hebt in plaats van een groot aantal sms’jes. Aan de andere kant kan iemand anders juist meer waarde hechten aan onbeperkt bellen en maakt data hem of haar minder uit.

Kortom, de gewenste combinatie van belminuten, sms’jes en data verschilt per persoon, afhankelijk van hun gebruiksgewoonten en voorkeuren. Gelukkig biedt Youfone een breed scala aan abonnementen die aan deze individuele behoeften kunnen voldoen. Of je nu iemand bent die veel gebruik maakt van mobiele data, veel belt, regelmatig sms’jes stuurt, of misschien wel van alles wat, je kunt er zeker van zijn dat er een Youfone abonnement is dat perfect bij je past.

Heeft Youfone onbeperkt internet?

Onbeperkt internet voor sim only’s wordt steeds populairder om verschillende redenen. Allereerst willen mensen tegenwoordig meer vrijheid en flexibiliteit hebben in hun internetgebruik. Met onbeperkt internet hoef je je geen zorgen te maken over het verbruik van je data. Je kunt zonder beperkingen surfen op het internet, video’s streamen, muziek downloaden en apps gebruiken, zonder je druk te maken over het bereiken van een datalimiet. Dit geeft je de vrijheid om te genieten van het internet zoals je dat wilt, zonder beperkingen.

Daarnaast neemt de beschikbaarheid van abonnementen met onbeperkt internet toe. Steeds meer telecomproviders bieden deze optie aan hun klanten, vanwege de toenemende vraag naar onbeperkt internet. Dit geldt niet alleen voor de grote providers, maar ook voor kleinere spelers op de markt. Dit betekent dat je als consument steeds meer keuzemogelijkheden hebt bij het kiezen van een sim only abonnement met onbeperkt internet. Je kunt de verschillende aanbiedingen vergelijken en het abonnement kiezen dat het beste bij jouw behoeften past.

Telecomprovider Youfone biedt helaas nog geen sim only abonnementen aan met unlimited data. Dit betekent dat je bij Youfone niet onbeperkt gebruik kunt maken van internet op je sim only abonnement. Dit is vooral handig als je niet veel gebruik maakt van internet op je smartphone en je voldoende hebt aan een beperkte internetbundel. Met een Youfone abonnement kun je dus niet volop gebruik maken van het internet en zonder beperkingen. Je kunt echter wel altijd online zijn en genieten van alles wat het internet te bieden heeft door extra data bij te kopen.