• 24/7 vergelijken
  • 100% onafhankelijk

Youfone

YoufoneYoufone is een telecomprovider dat alleen maar sim only abonnementen aanbiedt. De meeste Nederlanders zijn inmiddels bekend met de reclames van Youfone waarin de alom bekende Ruben Nicolai verschijnt als Marcelino Wunderlich. Het bedrijf is in 2008 opgericht als goedkope sim only aanbieder die diensten levert voor de zakelijke en particuliere markt. In een klanttevredenheidsonderzoek van de Consumentenbond in 2015 is Youfone op de tweede plek geëindigd. Op de verschillende onderdelen van het onderzoek scoort Youfone hoog waaronder de prijs-kwaliteit verhouding en het gebrek aan storingen. De diensten die Youfone aanbiedt lopen via het premium KPN netwerk dat altijd hoog scoort in onderzoeken. Youfone is hierdoor een MVNO en beschikt het niet over een eigen netwerk.

Youfone abonnement

Youfone heeft enkel abonnementen zonder toestel in het assortiment. Voor een abonnement met toestel zit je niet goed bij Youfone. Door het gebrek aan een voorraad van mobiele telefoon en logistieke kosten houdt de provider de overheadkosten zo laag mogelijk wat terug te zien is in de tarieven. De abonnementen van Youfone zijn af te sluiten met een contract duur van 1 maand of 24 maanden. Een tussenweg is er niet. Hiernaast kun je een keuze maken in het aantal belminuten/sms en mb’s. Als je wilt overstappen naar Youfone en je nummer wilt behouden dan kan ik dit zonder kosten. Hiernaast is de klantenservice gratis en kun je een belplafond instellen.

Youfone internet

Bij Youfone maak je gebruik van het razendsnelle KPN netwerk. Het netwerk van KPN heeft een landelijke dekking voor 4G en 3G internet en 4G Plus is ook al in bepaalde delen van Nederland beschikbaar. Als je gebruik wilt maken van 4G Plus dan is het nodig om dit aan te geven bij het afsluiten van het abonnement. Als de limiet van de databundel bereikt is dan betaal je extra voor iedere mb die je verbruikt. Het is echter mogelijk om een dataplafond in te stellen zodat je niet voor verrassingen komt te staan. De internetverbinding wordt dan geblokkeerd als de limiet bereikt is maar is dan nog altijd mogelijk om een extra databundel aan te schaffen. Dit kan snel en eenvoudig via MyYoufone.

Vergelijk de Youfone sim only internet abonnementen