• 24/7 vergelijken
  • 100% onafhankelijk

Vodafone

vodafoneVodafone is een onderdeel van het grote Vodafone Group dat wereldwijd één van de grootste mobiele providers is in meer dan 21 landen. Het heeft ook een Nederland een groot aandeel met meer dan 5 miljoen klanten. Vodafone is de eigenaar van een eigen netwerk. Het is hiermee één van de drie netwerkproviders naast T-Mobile en KPN. Het 4G netwerk van Vodafone heeft een landelijke dekking.

Vodafone abonnement

De meest afgesloten abonnementen bij Vodafone zijn Vodafone Red en Vodafone Smart. Dit zijn de abonnementen die het best aansluiten bij de huidige generatie smartphones. Deze abonnementen zijn erg uitgebreid. Zo zijn er veel verschillende keuzes te maken zodat het abonnement precies past bij wat je nodig hebt. Zo is het mogelijk om snel te blijven internetten buiten de bundel voor een vergoeding maar je kunt ook gratis blijven internetten op een lagere snelheid zonder extra kosten. Vodafone heeft naast abonnementen met een toestel ook sim only abonnementen, prepaid deals en losse toestellen beschikbaar. met de My Vodafone App blijf je op de hoogte van je verbruik. Je kunt in de app je tegoed bekijken, facturen controleren maar ook BloX activeren.

Vodafone internet

Met internet van Vodafone geniet je van de maximale 4G snelheid. Video’s bekijken, games spelen en apps downloaden is geen probleem met een internet abonnement van Vodafone. Als het datategoed voor 80% en 100% op is dan ontvang je een melding per sms. De 4G abonnementen van Vodafone hebben een downloadsnelheid tot maximaal 225 Mbps en uploadsnelheid tot maximaal 50 Mbps. Met Blox beperkt internet wordt de snelheid van internet na het bereiken van de datalimiet verlaagd naar 64 Kbps (downloadsnelheid) en 32 Kbps (upload snelheid).

Vergelijk de Vodafone sim only internet abonnementen