• 24/7 vergelijken
  • 100% onafhankelijk

Sim only met onbeperkt belminuten en 10 GB data (2 jaar)

Sim only: onbeperkt belminuten / 10 GB data

Ben je op zoek naar een sim only abonnement met onbeperkt belminuten en 10 GB data voor de komende 2 jaar? Geen zorgen, je bent op de juiste plek! We zullen nu een aantal sim only aanbiedingen vergelijken, zodat jij het beste abonnement kunt kiezen dat aan jouw behoeften voldoet. Let’s go!

Hoeveel is 10 GB data?

Met 10 GB data per maand op je smartphone heb je een behoorlijke hoeveelheid mobiele data tot je beschikking. Om een beter inzicht te geven, is het handig om te weten hoeveel gigabytes (GB) en megabytes (MB) er in die 10 GB zitten. Een gigabyte staat gelijk aan 1024 megabytes. Dit betekent dat je met 10 GB data per maand 10.240 MB hebt om te gebruiken.

Met deze hoeveelheid data kun je verschillende activiteiten op je smartphone uitvoeren. Laten we beginnen met surfen op het internet. Als je alleen tekstwebsites bezoekt en af en toe een afbeelding bekijkt, kost dat ongeveer 1-2 MB per pagina. Met 10 GB kun je dus ongeveer 5.120 tot 10.240 webpagina’s bezoeken, wat betekent dat je meerdere pagina’s per dag gedurende een hele maand kunt bekijken.

Daarnaast kun je met 10 GB ook behoorlijk wat video’s streamen. Het gemiddelde dataverbruik voor het bekijken van video’s op een smartphone varieert afhankelijk van de kwaliteit. Bij het streamen van video’s in standaardkwaliteit (SD) verbruik je ongeveer 1-2 MB per minuut, terwijl het kijken in hogere kwaliteit (HD) kan oplopen tot 4-7 MB per minuut. Met 10 GB kun je dus ongeveer 5.120 tot 10.240 minuten (ofwel 85 tot 170 uur) video’s streamen in SD-kwaliteit. Als je liever in HD-kwaliteit kijkt, kun je ongeveer 1.400 tot 2.800 minuten (ofwel 23 tot 47 uur) video’s streamen.

Tot slot kun je met 10 GB data ook regelmatig muziek streamen. Het dataverbruik bij het afspelen van muziek verschilt per streamingdienst, maar gemiddeld verbruikt het afspelen van muziek in hoge kwaliteit ongeveer 1-2 MB per minuut. Met 10 GB kun je dus ongeveer 5.120 tot 10.240 minuten (ofwel 85 tot 170 uur) muziek streamen naar je smartphone.

Kortom, met 10 GB data per maand op je smartphone kun je behoorlijk wat doen. Je kunt duizenden webpagina’s bezoeken, tientallen uren video’s streamen en urenlang naar muziek luisteren. Het is belangrijk om je dataverbruik in de gaten te houden, vooral als je van plan bent om veel video’s of muziek te streamen, omdat dit aanzienlijk meer dataverbruik kan veroorzaken.

Wat je kunt doen met 10 GB data

  1. Versturen en ontvangen van duizenden e-mails.
  2. Streamen van muziek gedurende ongeveer 50 uur.
  3. Browsen op het internet en bekijken van websitepagina’s gedurende honderden uren.
  4. Gebruik van GPS voor navigatie gedurende enkele tientallen uren.
  5. Bekijken van ongeveer 5000 foto’s op sociale media.

Zijn onbeperkt belminuten genoeg?

Of onbeperkt belminuten per maand genoeg zijn, hangt sterk af van het belgedrag van een gemiddelde beller. Voor sommige mensen kan een onbeperkt belbundel meer dan genoeg zijn, vooral als ze veel zakelijke gesprekken voeren of regelmatig met familie en vrienden bellen. Deze mensen kunnen profiteren van de vrijheid en gemoedsrust die worden geboden door onbeperkte belminuten. Ze hoeven zich geen zorgen te maken over extra kosten of het overschrijden van hun maximale belminuten.

Aan de andere kant kunnen mensen met een beperkter belgedrag onbeperkte belminuten als overbodig beschouwen. Als je slechts af en toe belt en voornamelijk vertrouwt op berichten-apps of andere communicatiemiddelen, is het onwaarschijnlijk dat je alle beschikbare belminuten gebruikt. In dit geval zou een sim only-abonnement met een kleinere belbundel en lagere kosten beter passen.

Bij het kiezen van een sim only-abonnement moet je dus je belgedrag zorgvuldig evalueren. Als je regelmatig belt en waarde hecht aan de vrijheid om onbeperkt te kunnen bellen, kan een onbeperkte belbundel een goede keuze zijn. Maar als je weinig belt en kostenbesparend wilt zijn, kun je beter kijken naar abonnementen met beperktere belminuten. Het is belangrijk om je persoonlijke behoeften en budget in overweging te nemen bij het maken van deze keuze.

onbeperkt belminuten / 10 GB data

Hoeveel heb je nodig?

Om verstandig te kunnen kiezen voor een sim only abonnement, is het belangrijk om eerst je behoefte te berekenen. Gelukkig kun je hiervoor gebruik maken van je laatste telefoonrekeningen. Deze rekeningen geven je namelijk een overzicht van je huidige verbruik, zoals het aantal belminuten en de hoeveelheid data die je gebruikt hebt.

Door de specificaties van je laatste telefoonrekeningen te bekijken, kun je een gemiddelde behoefte bepalen. Bijvoorbeeld, als je de afgelopen vier maanden gemiddeld 500 belminuten en 5 GB aan data hebt gebruikt, dan kun je dit gemiddelde als leidraad nemen bij het kiezen van een sim only bundel.

Laten we kijken naar een specifiek voorbeeld. Stel dat je gemiddeld 500 belminuten en 5 GB aan data hebt gebruikt in de afgelopen vier maanden. In dit geval zou een sim only abonnement met onbeperkte belminuten en 10 GB aan data goed overeenkomen met je gemiddelde behoefte. Met dit abonnement heb je voldoende belminuten en data om aan je behoeften te voldoen, zonder te veel te betalen voor ongebruikte extra’s.

Door je behoefte te berekenen op basis van je laatste telefoonrekeningen en dit als leidraad te gebruiken bij het kiezen van een sim only bundel, kun je ervoor zorgen dat je een abonnement kiest dat bij jouw verbruik past. Dit kan je helpen om kosten te besparen en te voorkomen dat je betaalt voor onnodige extra’s.

24 maand looptijd

In de vergelijker worden de abonnementen weergegeven met een looptijd van 2 jaar (24 maanden). Dit betekent dat de gebruiker kan kiezen uit verschillende abonnementen die allen een vaste periode van 24 maanden hebben. Over het algemeen geldt dat een abonnement met een looptijd van 1 maand het duurst is, vaak met een extra kost van bijvoorbeeld 1 euro per maand. Daarentegen is een abonnement met een looptijd van 24 maanden het goedkoopst. Dit komt doordat providers vaak kortingen aanbieden bij langere contracten, om klanten te binden voor een langere periode. Hierdoor wordt het maandtarief lager bij langere abonnementen.

Een specifiek voorbeeld om het verschil in looptijden weer te geven zou bijvoorbeeld het volgende kunnen zijn: Stel dat er een abonnement beschikbaar is met een maandtarief van 20 euro voor een contractduur van 1 maand. Bij eenzelfde abonnement met een contractduur van 24 maanden, wordt er een korting van 5 euro per maand aangeboden. Dit betekent dat het maandtarief voor het 24 maanden-abonnement slechts 15 euro is. In dit geval zou de gebruiker dus 5 euro per maand kunnen besparen door te kiezen voor het langere abonnement. Dit illustreert het principe dat hoe langer de looptijd van het abonnement is, des te goedkoper het maandtarief wordt.

Welke Nederlandse providers hebben deze sim only?

Alle Nederlandse providers bieden sim only abonnementen aan met onbeperkt belminuten en 10 GB data. Dit betekent dat je onbeperkt kunt bellen naar zowel vaste telefoonlijnen als mobiele nummers binnen Nederland zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je belminuten. Daarnaast krijg je bij deze sim only abonnementen ook een ruime hoeveelheid data van 10 GB, waarmee je zonder beperkingen kunt surfen op het internet, video’s kunt streamen en je favoriete apps kunt gebruiken. Of je nu veel gebruik maakt van je smartphone voor werk, sociale activiteiten of gewoon entertainment, deze sim only aanbiedingen zorgen ervoor dat je nooit zonder belminuten of data komt te zitten. Het hebben van onbeperkte belminuten en 10 GB data biedt je de vrijheid en flexibiliteit om altijd en overal te communiceren en te surfen op het internet, zonder je zorgen te maken over extra kosten of beperkingen. Dus of je nu veel belt, veel data verbruikt of beide, er is altijd een sim only abonnement met onbeperkt belminuten en 10 GB data dat bij jouw behoeften past.

Er zijn verschillende bekende Nederlandse providers die sim only abonnementen aanbieden. En hoewel ze misschien niet allemaal exact deze combinatie van onbeperkt belminuten en 10 GB data hebben, bieden de meeste providers abonnementen aan die vergelijkbaar zijn met deze specificaties. Enkele van deze bekende providers zijn KPN, Vodafone, T-Mobile, Tele2 en Simyo. Deze providers hebben allemaal een breed scala aan sim only abonnementen die verschillende belminuten, data en prijzen omvatten. Door het vergelijken van de verschillende aanbiedingen van deze providers, kun je het abonnement vinden dat het beste bij jouw behoeften en budget past. Of je nu op zoek bent naar meer belminuten, extra data of een combinatie van beide, er is altijd een sim only abonnement beschikbaar dat aan jouw wensen voldoet. Dus, als je op zoek bent naar een sim only abonnement met onbeper