• 24/7 vergelijken
  • 100% onafhankelijk

Sim only met 200 belminuten en 100 MB data (2 jaar)

Sim only: 200 belminuten / 100 MB data

Vergelijk nu sim only abonnementen met 200 belminuten en 100 MB data voor een periode van 2 jaar. Ben je op zoek naar een sim only aanbieding die precies past bij jouw behoeften? Dan is het vergelijken van sim only’s met 200 belminuten en 100 MB data de perfecte manier om de beste deal te vinden. Ontdek nu de verschillende opties en kies het abonnement dat het beste bij jou past.

Hoeveel is 100 MB data?

Met 100 MB data per maand op je smartphone heb je een beperkte hoeveelheid data tot je beschikking. 100 MB is gelijk aan 0,1 gigabytes (GB). Hoewel dit misschien niet veel lijkt in vergelijking met de grotere data-abonnementen die beschikbaar zijn, kan het nog steeds voldoende zijn voor bepaalde activiteiten op je smartphone.

Met 100 MB kun je regelmatig berichten versturen via verschillende chat-apps zoals WhatsApp of Facebook Messenger. Je kunt foto’s verzenden en ontvangen, maar je moet deze beperken tot kleine bestanden omdat foto’s veel dataverbruik met zich meebrengen. Het streamen van muziek is ook mogelijk, maar je moet oppassen dat je niet te veel nummers speelt, omdat elke minuut muziek streamen al snel een behoorlijke hoeveelheid data kan verbruiken.

Daarnaast kun je met 100 MB data per maand ook af en toe internetten en e-mails controleren, maar je moet voorzichtig zijn met het openen van zware webpagina’s of het downloaden van grote bijlagen, omdat dit je datalimiet snel zou kunnen overschrijden. Het bekijken van video’s en het spelen van online games is met deze hoeveelheid data vrijwel onmogelijk, omdat deze activiteiten veel meer megabytes vereisen dan je beschikbaar hebt.

Kortom, met 100 MB data per maand kun je basisactiviteiten op je smartphone uitvoeren, zoals berichten sturen, muziek streamen in beperkte mate en e-mails controleren. Het is echter belangrijk om je dataverbruik goed in de gaten te houden en zware activiteiten zoals het bekijken van video’s of het spelen van online games te vermijden, omdat deze snel je datalimiet zullen overschrijden.

Wat je kunt doen met 100 MB data

  1. Versturen en ontvangen van ongeveer 1000 e-mails inclusief bijlagen.
  2. Streamen van ongeveer 30 minuten muziek via muziekdiensten zoals Spotify.
  3. Browsen op internet voor ongeveer 2 uur.
  4. Gebruik maken van sociale media apps zoals Facebook en Instagram gedurende ongeveer 1 uur.
  5. Uploaden van ongeveer 200 foto’s op sociale media of cloudopslag.

Zijn 200 belminuten genoeg?

Als je gemiddeld gesproken niet veel belt, kunnen 200 belminuten per maand genoeg zijn. Deze hoeveelheid belminuten zou voldoende zijn om af en toe een telefoongesprek te voeren of belangrijke zaken af te handelen. Echter, als je regelmatig lange gesprekken voert of vaak met anderen in contact bent via de telefoon, zou 200 belminuten per maand waarschijnlijk te weinig zijn. Het hangt dus af van je belgedrag en hoeveel je de telefoon gebruikt voor spraakcommunicatie.

In vergelijking met het belgedrag van een gemiddelde beller, ligt 200 belminuten per maand aan de lagere kant. Veel mensen maken tegenwoordig gebruik van messaging-apps, sociale media en video-oproepen, waardoor ze minder afhankelijk zijn van traditionele telefoontjes. Een gemiddelde beller zou waarschijnlijk kiezen voor een hoger belminutenpakket, om ervoor te zorgen dat ze geen extra kosten hoeven te maken voor overgebruik.

Voor de keuze van een sim only-abonnement betekent dit dat je jouw belgedrag goed moet evalueren. Als je slechts zelden of af en toe belt, zou een sim only-abonnement met 200 belminuten genoeg kunnen zijn en waarschijnlijk kostenefficiënter zijn. Als je echter veel belt of regelmatig lange gesprekken voert, zou het verstandig zijn om te kijken naar een abonnement met meer belminuten of zelfs onbeperkt bellen. Het is belangrijk om jouw specifieke behoeften en het verwachte belgedrag in overweging te nemen bij het kiezen van een geschikt sim only-abonnement.

200 belminuten / 100 MB data

Hoeveel heb je nodig?

Het is verstandig om je behoefte te berekenen voordat je een sim only abonnement kiest. Door naar je laatste telefoonrekeningen te kijken, kun je zien wat je huidige verbruik is. Door de specificaties van deze rekeningen met elkaar te vergelijken, kun je een gemiddelde behoefte vaststellen. Dit gemiddelde kan een goede leidraad zijn bij het kiezen van een sim only bundel.

Stel dat je de afgelopen vier maanden gemiddeld 200 belminuten en 100 MB aan mobiele data hebt verbruikt. Dit betekent dat een sim only bundel met 200 belminuten en 100 MB goed overeenkomt met jouw gemiddelde behoefte. Hierdoor kun je er redelijkerwijs vanuit gaan dat deze bundel voldoende zal zijn voor jouw gebruik. Het is echter ook belangrijk om rekening te houden met eventuele veranderingen in je gebruikspatroon in de toekomst. Als je bijvoorbeeld verwacht dat je meer data zult gaan gebruiken, kan het verstandig zijn om een bundel te kiezen met een hogere datalimiet. Het is dus altijd aan te raden om je behoefte regelmatig te evalueren en indien nodig je sim only bundel bij te stellen.

24 maand looptijd

In de vergelijker worden de abonnementen weergegeven met een looptijd van 2 jaar. Dit betekent dat de contractduur van deze abonnementen 24 maanden bedraagt. Over het algemeen geldt dat een 1 maand-abonnement het duurst is, vaak gepaard gaande met een extra kost van bijvoorbeeld 1 euro per maand. Aan de andere kant is een abonnement met een looptijd van 24 maanden het goedkoopst. Dit betekent dat het maandtarief van zo’n abonnement aanzienlijk lager zal zijn dan bij kortere looptijden.

Om dit verschil in looptijden en maandtarieven duidelijk te maken, kunnen we een specifiek voorbeeld nemen. Stel dat er drie abonnementen beschikbaar zijn: één met een looptijd van 1 maand, één met een looptijd van 12 maanden en één met een looptijd van 24 maanden. Het 1 maand-abonnement heeft bijvoorbeeld een maandtarief van 20 euro. Daarentegen heeft het 12 maanden-abonnement een lager maandtarief van 15 euro. Het abonnement met een looptijd van 24 maanden biedt echter het laagste maandtarief van slechts 10 euro. Hieruit blijkt dat hoe langer het abonnement duurt, hoe goedkoper het maandtarief is. Dit komt doordat de aanbieder van het abonnement zekerheid heeft dat de klant voor een langere periode verbonden blijft, en hierdoor kan deze de kosten spreiden en een lagere prijs per maand aanbieden.

Welke Nederlandse providers hebben deze sim only?

Alle Nederlandse providers bieden een sim only-abonnement aan met 200 belminuten en 100 MB data. Of je nu bij KPN, Vodafone, T-Mobile, Tele2, Simyo, Ben, Hollandsnieuwe, Youfone of een andere bekende Nederlandse provider aanklopt, je zult zeker een sim only-optie vinden die overeenkomt met deze specificaties. Hoewel de exacte combinatie misschien niet door alle providers wordt aangeboden, hebben de meeste providers abonnementen met vergelijkbare belminuten en databundels. Dus als je op zoek bent naar een sim only-abonnement met 200 belminuten en 100 MB data, hoef je niet ver te zoeken in Nederland, want de keuzemogelijkheden zijn groot.