• 24/7 vergelijken
  • 100% onafhankelijk

Sim only met 100 belminuten en 5 GB data (1 jaar)

Sim only: 100 belminuten / 5 GB data

Ben je op zoek naar een sim only abonnement met precies 100 belminuten en 5 GB data voor een periode van 1 jaar? Geen zorgen! We hebben de perfecte oplossing voor je. We hebben een vergelijker ontwikkeld waarmee je snel en gemakkelijk alle sim only abonnementen met deze specificaties kunt vergelijken. Of je nu een lichte gebruiker bent of veel data verbruikt, wij hebben de beste deals voor je klaarstaan. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met vergelijken en vind het ideale sim only abonnement dat perfect bij jouw behoeften past.

Hoeveel is 5 GB data?

Met 5 GB data per maand kun je behoorlijk wat doen op je smartphone. Om een idee te krijgen van hoeveel data dit eigenlijk is, is het handig om de vergelijking te maken tussen gigabytes en megabytes. 1 gigabyte is gelijk aan 1000 megabytes. Dus 5 GB is eigenlijk gelijk aan 5000 MB.

Met deze 5 GB data per maand kun je gemakkelijk al je dagelijkse activiteiten op je smartphone uitvoeren. Je kunt bijvoorbeeld eindeloos door je sociale media feeds scrollen. Het bekijken van foto’s en video’s op platforms als Instagram en Facebook zal je dataverbruik wel verhogen, maar met 5 GB zul je nog steeds genoeg ruimte over hebben om zonder zorgen door je tijdlijn te blijven bladeren.

Daarnaast kun je ook zonder problemen berichten versturen via verschillende chat-apps zoals WhatsApp en Facebook Messenger. Het versturen van tekstberichten kost heel weinig data, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je 5 GB snel op raakt. Zelfs het versturen van een paar foto’s of video’s zal je datalimiet niet al te veel beïnvloeden.

Verder kun je met 5 GB per maand ook muziek streamen via apps zoals Spotify of Apple Music. Het streamen van muziek in standaardkwaliteit verbruikt ongeveer 1 MB per minuut. Dus met 5 GB zou je ongeveer 83 uur muziek kunnen streamen. Dat is meer dan genoeg om je favoriete muziek de hele maand door te luisteren.

Kortom, met 5 GB data per maand heb je genoeg ruimte om al je dagelijkse smartphone-activiteiten uit te voeren. Of je nu eindeloos door je sociale media feeds wilt scrollen, berichten wilt versturen of naar muziek wilt luisteren, je zult voldoende data hebben om zonder zorgen te genieten van je smartphone-ervaring.

Wat je kunt doen met 5 GB data

  1. Versturen en ontvangen van duizenden e-mails en berichten.
  2. Streamen van muziek gedurende ongeveer 80 uur.
  3. Bekijken van ongeveer 10 uur aan standaardkwaliteit video’s.
  4. Downloaden van ongeveer 1000 foto’s.
  5. Surfen op het internet en sociale media gebruiken gedurende ongeveer 200 uur.

Zijn 100 belminuten genoeg?

100 belminuten per maand kan als voldoende worden beschouwd, afhankelijk van je belgedrag. Als je een gemiddelde beller bent en je voornamelijk belt voor zakelijke of dringende gesprekken, kan 100 belminuten genoeg zijn. Je hebt misschien af en toe een langdurig gesprek, maar over het algemeen zou dit voldoende moeten zijn om aan je behoeften te voldoen. Het is echter belangrijk om te controleren of er kosten buiten je bundel zijn, mocht je de 100 minuten overschrijden.

Als je echter vaak belt voor persoonlijke gesprekken, langere telefoongesprekken voert of regelmatig internationaal belt, kan 100 belminuten te weinig zijn. Je zou vaker kosten buiten je bundel kunnen hebben, wat op de lange termijn duur kan worden. In dit geval moet je overwegen om een sim only abonnement te kiezen met een grotere bundel, bijvoorbeeld 300 of onbeperkte belminuten.

Het kiezen van een sim only abonnement hangt af van je belgedrag en behoeften. Als je weet dat je slechts een gemiddelde beller bent en je belactiviteiten voornamelijk beperkt blijven tot korte zakelijke of dringende gesprekken, dan is een abonnement met 100 belminuten prima. Maar als je meer belt, langere gesprekken voert of regelmatig internationale gesprekken voert, is het verstandiger om een abonnement te kiezen met een grotere belbundel om extra kosten buiten je bundel te voorkomen.

100 belminuten / 5 GB data

Hoeveel heb je nodig?

Het is verstandig om voor het kiezen van een sim only abonnement je behoefte te berekenen. Je kunt dit doen door je huidige verbruik te bekijken in je laatste telefoonrekeningen. Door de specificatie van deze rekeningen te bekijken, kun je een gemiddeld verbruik afleiden. Dit gemiddelde verbruik kan vervolgens leidend zijn bij het kiezen van een sim only bundel die bij jou past.

Stel dat je de laatste vier maanden gemiddeld 200 belminuten en 8 GB aan data hebt verbruikt. Op basis van dit gemiddelde kun je een sim only bundel kiezen die hierbij aansluit. Een sim only abonnement met 100 belminuten en 5 GB aan data zou dan mogelijk niet voldoende zijn voor jouw behoefte. Het is belangrijk om te kijken naar het gemiddelde verbruik, zodat je niet te weinig of te veel betaalt voor je sim only abonnement.

Het berekenen van je behoefte voor het kiezen van een sim only is dus een verstandige keuze. Door te kijken naar je huidige verbruik en op basis daarvan een gemiddelde behoefte te bepalen, kun je een passende sim only bundel kiezen. Dit zorgt ervoor dat je niet te veel betaalt voor je abonnement en dat je genoeg belminuten en data hebt om aan je behoefte te voldoen.

12 maand looptijd

In de vergelijker worden de abonnementen getoond met een looptijd van 1 jaar maand. Dit houdt in dat het abonnement een duur heeft van één jaar en dat de betalingen maandelijks plaatsvinden gedurende dit jaar. Over het algemeen geldt dat een 1 maand-abonnement het duurst is in vergelijking met abonnementen met langere looptijden. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat een 1 maand-abonnement een extra bedrag van 1 euro per maand vraagt bovenop het basistarief.

De reden hiervoor is dat providers en bedrijven graag klanten langer aan zich willen binden. Door abonnementen met langere looptijden aan te bieden, kunnen zij klanten verzekeren van hun diensten voor een bepaalde periode en tegelijkertijd profiteren van een langdurige inkomstenstroom. Daarom zijn abonnementen met een looptijd van 24 maanden over het algemeen het goedkoopst in vergelijking met kortere looptijden.

Om dit verschil in looptijden weer te geven, kunnen we bijvoorbeeld kijken naar een fictief telefonieabonnement. Stel dat een 1 maand-abonnement een maandelijkse vergoeding van 20 euro heeft. Een abonnement met een looptijd van 12 maanden kan dezelfde diensten aanbieden voor een maandelijkse vergoeding van 17,50 euro, wat een besparing van 2,50 euro per maand betekent. Een abonnement met een looptijd van 24 maanden kan dezelfde diensten aanbieden voor een maandelijkse vergoeding van 15 euro, wat een besparing van 5 euro per maand betekent ten opzichte van het 1 maand-abonnement.

Op deze manier wordt duidelijk dat het maandtarief van een abonnement afhankelijk is van de looptijd ervan. Naarmate de looptijd langer wordt, neemt het maandtarief geleidelijk af, waardoor klanten kunnen profiteren van lagere maandelijkse kosten. Wil je dus de meest voordelige optie vinden, dan is het aan te raden om te kiezen voor een abonnement met een langere looptijd.

Welke Nederlandse providers hebben deze sim only?

Alle Nederlandse providers bieden tegenwoordig een ruime keuze aan sim only abonnementen aan, waaronder ook abonnementen met 100 belminuten en 5 GB data. Het sim only concept is erg populair geworden, omdat het flexibiliteit biedt en vaak goedkoper is dan een abonnement inclusief toestel. Met een sim only abonnement kan je jouw eigen toestel behouden en alleen een simkaart aanschaffen. Hierdoor kan je profiteren van lagere maandelijkse kosten.

In Nederland zijn er verschillende bekende providers die sim only abonnementen aanbieden. Hoewel niet alle providers precies deze combinatie van 100 belminuten en 5 GB data aanbieden, hebben de meeste providers abonnementen die vergelijkbaar zijn. Enkele bekende Nederlandse providers die sim only’s aanbieden zijn KPN, Vodafone, T-Mobile, Tele2, Simyo en Ben.

KPN staat bekend om zijn betrouwbaarheid en goede dekking in Nederland. Ze bieden verschillende sim only abonnementen aan, waaronder ook abonnementen met 100 belminuten en 5 GB data. Vodafone staat bekend om zijn internationale dekking en snelle mobiele internetverbinding. Ook zij hebben diverse sim only abonnementen die passen bij verschillende behoeften, waaronder abonnementen met vergelijkbare specificaties. Bij T-Mobile kan je rekenen op een uitstekende 4G dekking en snelheid. Ze hebben ook diverse sim only abonnementen waarbij je zelf kan kiezen voor het aantal belminuten en de hoeveelheid data.

Tele2 staat bekend om zijn scherpe prijzen en biedt ook sim only abonnementen aan die aansluiten bij deze specificaties. Simyo en Ben zijn beiden dochterondernemingen van KPN en bieden ook sim only abonnementen aan met vergelijkbare specificaties. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van bekende providers, maar er zijn nog veel meer opties om een sim only abonnement af te sluiten met 100 belminuten en 5 GB data. Het is aan te raden om de verschillende aanbiedingen en