• 24/7 vergelijken
  • 100% onafhankelijk

Sim only met 100 belminuten en 2 GB data (2 jaar)

Sim only: 100 belminuten / 2 GB data

Ben je op zoek naar een sim only abonnement met 100 belminuten en 2 GB data voor de komende 2 jaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij helpen je graag met het vergelijken van verschillende sim only aanbiedingen die voldoen aan jouw specifieke wensen. Of je nu veel belt of vooral gebruik maakt van data, wij hebben de beste deals voor je klaarstaan. Lees snel verder om erachter te komen welk abonnement het beste bij jou past.

Hoeveel is 2 GB data?

Met 2 GB data per maand heb je een redelijke hoeveelheid data tot je beschikking. Een gigabyte (GB) staat gelijk aan 1000 megabytes (MB), dus met 2 GB heb je 2000 MB tot je beschikking. Dit betekent dat je genoeg data hebt om verschillende activiteiten op je smartphone uit te voeren.

Met 2 GB data kun je bijvoorbeeld gemiddeld zo’n 40 uur aan muziek streamen. Dit komt neer op ongeveer 800 liedjes, wat genoeg is om je favoriete afspeellijsten te beluisteren tijdens je dagelijkse commutes of workouts. Daarnaast kun je met 2 GB ongeveer 10 uur aan video’s streamen in een normale beeldkwaliteit. Dit betekent dat je bijvoorbeeld een aantal afleveringen van je favoriete tv-serie kunt bekijken of video’s van je favoriete YouTubers kunt volgen.

Naast streaming biedt 2 GB data je ook genoeg mogelijkheden voor andere activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld ongeveer 4000 webpagina’s bekijken, zolang ze niet te zwaar zijn qua inhoud. Je kunt dus rustig door je sociale media scrollen, nieuwsberichten lezen en online winkelen zonder je zorgen te maken over het overschrijden van je datalimiet. Daarnaast kun je ook zo’n 2000 foto’s delen via verschillende berichtenapps, zoals WhatsApp of Messenger. Het delen van afbeeldingen in hoge resolutie kan echter wel wat meer data verbruiken, dus houd hier rekening mee.

Kortom, met 2 GB data per maand hoef je je geen zorgen te maken over snel data-verbruik zolang je geen zware activiteiten zoals het streamen van video’s in HD-kwaliteit of het downloaden van grote bestanden zoals films, uitvoert. Het is echter altijd goed om bewust te zijn van je dataverbruik en ervoor te zorgen dat je binnen je maandelijkse limiet blijft, zodat je niet onverwachts extra kosten maakt.

Wat je kunt doen met 2 GB data

  1. Versturen en ontvangen van ongeveer 20.000 e-mails zonder bijlagen.
  2. Streamen van muziek gedurende ongeveer 40 uur.
  3. Browsen op sociale media gedurende ongeveer 40 uur.
  4. Surfen op het internet en lezen van artikelen gedurende ongeveer 80 uur.
  5. Verzenden en ontvangen van ongeveer 4000 foto’s via apps zoals WhatsApp.

Zijn 100 belminuten genoeg?

Als je gemiddeld 100 belminuten per maand hebt, kan dit als genoeg worden beschouwd, afhankelijk van je belgedrag. Als je voornamelijk belt voor korte gesprekken of alleen af en toe iemand opbelt, dan zullen 100 belminuten voldoende zijn. Dit komt overeen met ongeveer 1,5 uur bellen per maand. Echter, als je regelmatig lange telefoongesprekken voert of veel belt voor zakelijke doeleinden, dan kunnen deze 100 belminuten te weinig zijn.

In vergelijking met het belgedrag van een gemiddelde beller is 100 belminuten over het algemeen voldoende. Volgens onderzoek spendeert de gemiddelde beller ongeveer 200 belminuten per maand. Dit betekent dat als je onder dit gemiddelde zit, je waarschijnlijk genoeg hebt aan 100 belminuten. Als je echter boven het gemiddelde zit, moet je overwegen om een grotere bundel te kiezen, zodat je niet telkens buiten je bundel hoeft te bellen, wat extra kosten met zich meebrengt.

Het hebben van 100 belminuten per maand kan invloed hebben op je keuze voor een sim only-abonnement. Sim only-abonnementen bieden in het algemeen lagere prijzen omdat je alleen betaalt voor de diensten die je daadwerkelijk gebruikt. Als je weet dat je belgedrag overeenkomt met 100 belminuten per maand, dan kun je een sim only-abonnement kiezen dat precies voldoet aan je behoeften. Dit zorgt ervoor dat je niet betaalt voor onnodige belminuten die je niet gebruikt. Het is echter belangrijk om je belgedrag goed in de gaten te houden, omdat je anders snel buiten je bundel kunt bellen en extra kosten kunt maken.

100 belminuten / 2 GB data

Hoeveel heb je nodig?

Het is verstandig om je behoefte te berekenen voordat je een sim only abonnement kiest. Je kunt je huidige verbruik zien in je laatste telefoonrekeningen. Door naar de specificaties in deze rekeningen te kijken, kun je een gemiddelde behoefte bepalen. Dit gemiddelde kan een goede leidraad zijn bij het kiezen van een sim only bundel.

Stel dat je de afgelopen vier maanden gemiddeld 100 belminuten hebt verbruikt en 2 GB aan data hebt gebruikt. Een sim only bundel met 100 belminuten en 2 GB zou dan perfect bij je behoefte aansluiten. Door je gemiddelde verbruik als uitgangspunt te nemen, kun je er zeker van zijn dat je voldoende belminuten en data hebt om aan je behoeften te voldoen.

Het is dus belangrijk om je behoefte goed in kaart te brengen voordat je een sim only abonnement kiest. Door je laatste telefoonrekeningen te bekijken en op basis daarvan een gemiddelde behoefte te berekenen, kun je een bundel kiezen die perfect bij je past. Met een sim only abonnement dat overeenkomt met je gemiddelde verbruik, kun je zorgeloos gebruikmaken van je telefoon zonder je zorgen te hoeven maken over onverwachte kosten of tekorten aan belminuten en data.

24 maand looptijd

In de vergelijker worden abonnementen getoond met een looptijd van 2 jaar maand. Dit betekent dat de abonnementen gedurende een periode van 24 maanden geldig zijn. Over het algemeen geldt dat een abonnement met een looptijd van 1 maand het duurste is. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat er elke maand een extra bedrag van 1 euro wordt berekend bovenop het standaard maandtarief. Aan de andere kant is een abonnement met een looptijd van 24 maanden vaak het goedkoopst. Dit betekent dat het maandtarief lager is dan bij kortere looptijden. Met andere woorden, hoe langer de looptijd van het abonnement, hoe goedkoper het maandtarief wordt. Een specifiek voorbeeld dat dit verschil in looptijden weergeeft, kan zijn dat een abonnement met een looptijd van 1 maand een maandtarief van 10 euro heeft, terwijl een abonnement met een looptijd van 24 maanden een maandtarief van 8 euro heeft. Dit laat zien dat het maandtarief voor het abonnement met een langere looptijd aanzienlijk lager is in vergelijking met het abonnement van 1 maand.

Welke Nederlandse providers hebben deze sim only?

Alle Nederlandse providers bieden een sim only abonnement aan met 100 belminuten en 2 GB data. Of je nu kiest voor T-Mobile, Vodafone, KPN, Tele2 of Robin Mobile, ze hebben allemaal opties die overeenkomen met deze combinatie van belminuten en databundel. Of je nu vaak belt of veel gebruikmaakt van internet, deze sim only abonnementen bieden voldoende mogelijkheden om aan jouw behoeften te voldoen. Met 100 belminuten kun je regelmatig bellen naar vrienden, familie en collega’s zonder je zorgen te maken over een tekort aan belminuten. En met 2 GB data heb je genoeg ruimte om te surfen op het internet, social media te gebruiken, e-mails te versturen en zelfs af en toe video’s te streamen. Dus of je nu op zoek bent naar een voordelig sim only abonnement of juist behoefte hebt aan extra veel data, er is altijd wel een provider die aan jouw wensen voldoet.