• 24/7 vergelijken
  • 100% onafhankelijk

Sim only met 100 belminuten en 10 GB data (2 jaar)

Sim only: 100 belminuten / 10 GB data

Ben je op zoek naar een sim only abonnement met 100 belminuten en 10 GB data voor een periode van 2 jaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We hebben een vergelijker ontwikkeld waarmee je gemakkelijk de verschillende sim only’s met deze specificaties kunt vergelijken. Of je nu veel belt of vooral veel data verbruikt, met onze vergelijker vind je gegarandeerd het perfecte abonnement dat aan al jouw wensen voldoet.

Hoeveel is 10 GB data?

Met 10 GB data per maand heb je behoorlijk wat ruimte om verschillende activiteiten op je smartphone uit te voeren. Om een idee te krijgen van hoeveel dit is, is het handig om te weten dat 1 GB gelijk is aan 1000 MB. Met 10 GB heb je dus 10.000 MB tot je beschikking.

Met deze datahoeveelheid kun je zonder problemen dagelijks gebruik maken van social media platforms zoals Facebook, Instagram en Twitter. Je kunt foto’s en video’s uploaden en bekijken, berichten sturen en ontvangen, en je vrienden en familie op de hoogte houden van je dagelijkse activiteiten. Het streamen van muziek via apps zoals Spotify of het bekijken van video’s op YouTube is ook geen probleem. Met 10 GB kun je gemiddeld zo’n 2000 liedjes streamen of ongeveer 10 uur aan video’s bekijken in een maand.

Daarnaast kun je met 10 GB per maand ook gemakkelijk navigeren met je smartphone via GPS-apps zoals Google Maps. Deze apps gebruiken vaak kaarten en afbeeldingen die gedownload moeten worden, en met 10 GB kun je voldoende routes plannen en gedetailleerde informatie bekijken.

Als je vaak e-mails verstuurt en ontvangt, dan is 10 GB ook ruim voldoende. Eén e-mail (zonder bijlagen) neemt meestal minder dan 1 MB in beslag. Dit betekent dat je met 10 GB wel zo’n 10.000 e-mails kunt versturen en ontvangen in een maand.

Kortom, met 10 GB data per maand kun je probleemloos gebruik maken van sociale media, muziek streamen, video’s bekijken en GPS-navigatie gebruiken. Het is meer dan genoeg om je smartphone te gebruiken voor dagelijkse activiteiten zonder je zorgen te maken over het overschrijden van je datalimiet.

Wat je kunt doen met 10 GB data

  1. Versturen en ontvangen van duizenden e-mails.
  2. Streamen van muziek gedurende ongeveer 1500 uur.
  3. Browsen op internet gedurende ongeveer 400 uur.
  4. Streamen van video’s in hoge kwaliteit gedurende ongeveer 25 uur.
  5. Gebruiken van social media apps gedurende ongeveer 1000 uur.

Zijn 100 belminuten genoeg?

Als je gemiddeld belt, is 100 belminuten per maand meestal genoeg. Dit hangt echter af van je belgedrag. Een gemiddelde beller gebruikt ongeveer 100 tot 200 belminuten per maand. Als je voornamelijk belt om korte gesprekken te voeren, zoals het maken van afspraken of het stellen van korte vragen, is 100 belminuten waarschijnlijk voldoende. Deze hoeveelheid belminuten kan ook genoeg zijn als je veel gebruikmaakt van instant messaging- en videobelapps zoals WhatsApp of FaceTime.

Als je echter regelmatig lange gesprekken voert, bijvoorbeeld voor werk of persoonlijke gesprekken, dan zul je waarschijnlijk meer dan 100 belminuten per maand nodig hebben. In dat geval is 100 belminuten te weinig en moet je overwegen om een abonnement met meer belminuten te kiezen.

Bij het kiezen van een sim only-abonnement moet je dus rekening houden met je belgedrag. Als je weinig belt of voornamelijk gebruikmaakt van instant messaging-apps, is een sim only-abonnement met 100 belminuten geschikt. Je kunt dan geld besparen, omdat je alleen betaalt voor wat je daadwerkelijk gebruikt. Als je echter vaak belt of verwacht veel belminuten nodig te hebben, is het beter om een abonnement met een ruimere belbundel te kiezen. Hiermee voorkom je extra kosten voor het overschrijden van je belminuten en kun je onbezorgd blijven bellen.

100 belminuten / 10 GB data

Hoeveel heb je nodig?

Het is verstandig om voor het kiezen van een sim only abonnement eerst je behoeften te berekenen. Dit kan je helpen om een bundel te kiezen die goed past bij jouw gebruik. Een sim only abonnement is namelijk een abonnement waarbij alleen het bel-, sms- en datategoed wordt geleverd, zonder dat daar een toestel bij zit.

Om je behoefte te berekenen kan het handig zijn om je huidige verbruik te analyseren. Dit kan je doen door je laatste telefoonrekeningen erbij te pakken en te kijken naar het aantal belminuten, sms’jes en de hoeveelheid data die je hebt verbruikt. Op basis van deze specificaties kan je een gemiddelde behoefte bepalen.

Het gemiddelde van je laatste vier maanden kan een goede leidraad zijn bij het kiezen van een sim only bundel. Stel dat je gemiddeld 100 belminuten en 10 GB aan data per maand verbruikt, dan kan je een sim only abonnement uitkiezen dat bij deze behoefte past. Bijvoorbeeld een sim only bundel met 100 belminuten en 10 GB data.

Door je behoefte te berekenen en erachter te komen wat je gemiddelde verbruik is, kan je een sim only bundel kiezen die goed bij jou past. Het is belangrijk om realistisch te zijn in je behoeften en niet te veel of te weinig te kiezen. Zo voorkom je dat je onnodig veel betaalt voor een abonnement dat je niet volledig benut, of dat je tekort komt en extra kosten maakt.

24 maand looptijd

In de vergelijker worden de abonnementen getoond met een looptijd van 2 jaar, oftewel 24 maanden. Dit betekent dat de abonnementskosten gedurende 24 maanden worden berekend en weergegeven in de vergelijker. Over het algemeen is een 1 maand-abonnement het duurst, waarbij er bijvoorbeeld 1 euro extra per maand in rekening wordt gebracht ten opzichte van abonnementen met een langere looptijd. Dit komt doordat de aanbieder bij een kortere looptijd minder zekerheid heeft over het aantal maanden waarin een klant het abonnement zal behouden. Daarom kunnen zij ervoor kiezen om een hogere prijs per maand te hanteren om de mogelijke verliezen te compenseren.

Aan de andere kant is een abonnement met een looptijd van 24 maanden over het algemeen het goedkoopst. Dit komt doordat de aanbieder bij een langere looptijd meer zekerheid heeft dat de klant gedurende die periode het abonnement zal behouden. Hierdoor zijn zij bereid om een lagere prijs per maand te hanteren, omdat ze kunnen profiteren van de langere duur van het abonnement. Het voordeel voor de klant is dat zij een lager maandtarief betalen voor hetzelfde abonnement in vergelijking met een kortere looptijd.

Om dit verschil in looptijden weer te geven, kunnen we een specifiek voorbeeld nemen. Stel dat er een abonnement is voor een mobiele telefoon met een datalimiet van 10 GB per maand. Bij een 1 maand-abonnement wordt de klant geconfronteerd met een maandelijkse prijs van 30 euro. Echter, als dezelfde klant besluit om een abonnement te nemen met een looptijd van 24 maanden, kan het maandtarief worden verlaagd naar 20 euro per maand. Dit betekent dat de klant gedurende de 24 maanden van het abonnement in totaal 240 euro bespaart ten opzichte van het 1 maand-abonnement. Dit toont aan dat een langere looptijd leidt tot een aanzienlijke besparing op het maandtarief.

Welke Nederlandse providers hebben deze sim only?

Alle Nederlandse providers bieden een sim only aan met 100 belminuten en 10 GB data. Deze aanbieding is ideaal voor mensen die veel data willen gebruiken en toch in staat willen zijn om te bellen. Met 100 belminuten heb je voldoende tijd om belangrijke telefoontjes te plegen en contact te onderhouden met vrienden en familie. Daarnaast krijg je maar liefst 10 GB aan data, wat meer dan genoeg is om te surfen op internet, je favoriete apps te gebruiken en zelfs video’s te streamen. Of je nu een liefhebber bent van social media, e-mails wilt beantwoorden of gewoon online wilt winkelen, met 10 GB data hoef je je nooit zorgen te maken over het overschrijden van je datalimiet. Deze sim only-aanbieding is geweldig omdat je geen vast contract hebt en flexibiliteit hebt om te switchen tussen providers als je dat wilt. Dus of je nu veel onderweg bent of gewoon wilt genieten van de vrijheid van een sim only-abonnement, deze aanbieding is perfect voor jou.

Verschillende bekende Nederlandse providers bieden diverse sim only-abonnementen aan die vergelijkbaar zijn met de combinatie van 100 belminuten en 10 GB data. Hoewel ze misschien niet precies dezelfde combinatie bieden, hebben de meeste providers abonnementen die aan jouw behoeften voldoen. Enkele van deze providers zijn KPN, Vodafone, T-Mobile en Tele2. Deze providers hebben een breed scala aan sim only-abonnementen waaruit je kunt kiezen. Of je nu liever onbeperkt bellen wilt hebben, meer data nodig hebt of specifieke extra’s wilt zoals roaming-opties, deze providers hebben voor elk wat wils. Door het vergelijken van de verschillende sim only-abonnementen van deze bekende Nederlandse providers, kun je het perfecte abonnement vinden dat past bij jouw behoeften en budget. Dus waar wacht je nog op? Neem een kijkje bij deze providers en vind het sim only-abonnement dat bij jou past!