• 24/7 vergelijken
  • 100% onafhankelijk

Sim only met 0 belminuten en onbeperkt data (2 jaar)

Sim only: 0 belminuten / onbeperkt data

Ben je op zoek naar een sim only abonnement met 0 belminuten en onbeperkt data voor de duur van 2 jaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een vergelijker waarmee je gemakkelijk verschillende sim only abonnementen kunt vergelijken en het beste aanbod kunt vinden. Of je nu veel data gebruikt en weinig belt, met onze tool vind je gegarandeerd het abonnement dat perfect bij jouw behoeften past. Dus waar wacht je nog op? Laten we beginnen met vergelijken!

Hoeveel is onbeperkt data?

Met onbeperkt data per maand staat er geen limiet op de hoeveelheid data die je kunt gebruiken op je smartphone. Dit betekent dat je vrij bent om online te gaan, video’s te streamen en foto’s te uploaden zoveel als je maar wilt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het bereiken van je datalimiet.

Met onbeperkt data kun je echt alles doen wat je maar wilt op je smartphone. Je kunt eindeloos video’s streamen op platforms zoals YouTube en Netflix, zonder je zorgen te maken dat je te veel data gebruikt. Je kunt ook online gamen zonder enige beperking, wat vooral belangrijk is als je multiplayer games speelt die veel data vereisen.

Het verschil tussen gigabytes (GB) en megabytes (MB) is belangrijk om te begrijpen. Een gigabyte is gelijk aan 1000 megabytes. Dit betekent dat onbeperkt data per maand je in staat stelt om duizenden en duizenden megabytes te gebruiken zonder enige beperking. Hiermee kun je gemakkelijk grote bestanden downloaden, zoals films of muziekalbums, en ze vervolgens op je smartphone opslaan om ze later offline te kunnen bekijken.

Kortom, met onbeperkt data per maand op je smartphone sta je vrij om te doen wat je maar wilt. Je kunt non-stop genieten van streamingdiensten, online gamen, grote bestanden downloaden en nog veel meer, zonder je zorgen te hoeven maken over het overschrijden van je datalimiet. Het verschil tussen gigabytes en megabytes is dat een gigabyte gelijk is aan 1000 megabytes, wat betekent dat je met onbeperkt data per maand duizenden megabytes kunt gebruiken zonder enige beperking.

Wat je kunt doen met onbeperkt data

  1. Versturen en ontvangen van grote bestanden zonder zorgen over datalimieten.
  2. Streamen van muziek gedurende ongeveer 12 uur per dag zonder buffering.
  3. Onbeperkt gebruik maken van videochat apps zoals Zoom, FaceTime en Skype.
  4. Downloaden van films en series om offline te kunnen kijken.
  5. Spelen van online games zonder je zorgen te hoeven maken over het verbruik van je databundel.

Zijn 0 belminuten genoeg?

Of 0 belminuten per maand genoeg is, hangt af van je belgedrag en voorkeuren. Voor de gemiddelde beller kan dit echter als te weinig worden beschouwd. Als je regelmatig belt, bijvoorbeeld voor zakelijke gesprekken, sociale afspraken of het onderhouden van contacten, is het waarschijnlijk verstandig om meer belminuten te hebben. In dat geval zou 0 belminuten per maand niet genoeg zijn en zou je kunnen overwegen om een sim only abonnement te kiezen met een hoger aantal belminuten.

Echter, als je zelden belt of als je de voorkeur geeft aan andere communicatiemethoden zoals Whatsapp of videobellen, dan kan 0 belminuten per maand voldoende zijn. In dit geval zou het kunnen betekenen dat je kunt besparen op je sim only abonnement door te kiezen voor een goedkoper pakket zonder belminuten. Het is belangrijk om je belgedrag goed in kaart te brengen voordat je een keuze maakt voor een sim only abonnement, zodat je altijd een pakket kiest dat aansluit bij jouw behoeften en voorkeuren.

0 belminuten / onbeperkt data

Hoeveel heb je nodig?

Voordat je een sim only abonnement kiest, is het verstandig om eerst je behoefte te berekenen. Door je huidige verbruik te analyseren, kun je een beter inzicht krijgen in welke bundel het beste bij jou past. Gelukkig is dit makkelijk te doen door simpelweg je laatste telefoonrekeningen te bekijken. Op de rekeningen staat vaak een overzicht van je belminuten, sms’jes en datagebruik. Door deze gegevens te verzamelen van de afgelopen maanden, kun je een gemiddelde berekenen.

Dit gemiddelde kan dan als leidraad dienen bij het kiezen van een passende sim only bundel. Stel bijvoorbeeld dat je gemiddeld 300 belminuten, 200 sms’jes en 3 GB aan data per maand gebruikt. In dat geval kun je een sim only bundel kiezen die deze behoeften dekt, of misschien zelfs iets ruimer is zodat je niet snel over je limieten heen gaat.

Een interessante optie bij het kiezen van een sim only bundel is een abonnement met 0 belminuten en onbeperkte data. Dit kan in eerste instantie tegenstrijdig lijken met je gemiddelde verbruik, maar het kan eigenlijk goed aansluiten op je behoeften. Als je de afgelopen maanden merkt dat je nauwelijks belminuten gebruikt, en vooral veel gebruik maakt van data, kan een abonnement met onbeperkte data je veel vrijheid geven zonder je zorgen te hoeven maken over eventuele overschrijdingen. Je komt op deze manier tegemoet aan je gemiddelde verbruik en kan eventueel zelfs geld besparen door niet te betalen voor ongebruikte belminuten.

Het is dus belangrijk om je behoeften goed in kaart te brengen voordat je een sim only abonnement kiest. Door je huidige verbruik te analyseren en een gemiddelde te berekenen, kun je beter inschatten welke bundel het beste bij jou past. Een sim only abonnement met 0 belminuten en onbeperkte data kan een goede keuze zijn als dit overeenkomt met je gemiddelde verbruik en je voornamelijk veel gebruik maakt van data. Op deze manier kun je zorgeloos en voordelig gebruikmaken van je telefoon zonder je druk te hoeven maken over overschrijdingen.

24 maand looptijd

In de vergelijker worden de abonnementen getoond met een looptijd van 2 jaar maand. Dit betekent dat de abonnementen een contract hebben voor een periode van 24 maanden. Over het algemeen is het zo dat een 1 maand-abonnement het duurst is, waarbij je bijvoorbeeld 1 euro extra per maand betaalt in vergelijking met een abonnement met een langere looptijd. Dit komt omdat telecomproviders vaak kortingen en voordelen bieden aan klanten die zich voor een langere periode aan hen binden. Hierdoor is het tarief per maand lager bij een abonnement met een langere looptijd.

Een specifiek voorbeeld om het verschil in looptijden weer te geven, kan bijvoorbeeld zijn dat een 1 maand-abonnement €30 per maand kost, terwijl een abonnement met een looptijd van 24 maanden slechts €20 per maand kost. Dit betekent dat je elke maand €10 bespaart door te kiezen voor het abonnement met een langere looptijd. Dit kan op jaarbasis dus een flink verschil maken. Daarnaast bieden sommige providers ook extra voordelen bij abonnementen met een langere duur, zoals een gratis smartphone of extra data.

Het principe is dus dat hoe langer de looptijd van het abonnement is, hoe goedkoper het maandtarief wordt. Dit kan voor consumenten voordelig zijn wanneer ze zeker weten dat ze gedurende de hele contractperiode gebruik willen maken van de diensten van de telecomprovider. Het is echter belangrijk voor consumenten om goed na te denken over hun behoeften en plannen voor de toekomst voordat ze een abonnement met een langere looptijd afsluiten, om ervoor te zorgen dat ze niet vast komen te zitten aan een contract dat niet langer aan hun behoeften voldoet.

Welke Nederlandse providers hebben deze sim only?

Alle Nederlandse providers bieden sim only abonnementen aan met verschillende combinaties van belminuten, sms’jes en data. Hoewel het misschien niet gebruikelijk is om een sim only abonnement te vinden met 0 belminuten en onbeperkt data, bieden de meeste providers wel abonnementen aan die in de buurt komen van deze combinatie. Je kunt kiezen voor een sim only abonnement met een bepaalde hoeveelheid belminuten, sms’jes en een onbeperkte hoeveelheid data, zodat je altijd kunt blijven surfen op het internet zonder je zorgen te hoeven maken over een limiet. Door de overvloed aan opties en keuzes die beschikbaar zijn, kun je de provider vinden die het beste bij jouw behoeften en budget past.

Enkele bekende Nederlandse providers die sim only abonnementen aanbieden zijn KPN, Vodafone, T-Mobile, Tele2 en Simyo. Hoewel deze providers misschien niet precies het specifieke sim only abonnement bieden met 0 belminuten en onbeperkt data, hebben ze wel diverse abonnementsopties die vergelijkbaar zijn. Bijvoorbeeld, T-Mobile biedt een “onbeperkt internet sim only” abonnement aan met onbeperkte data en 120 belminuten. KPN heeft een “Sim only 20 GB” abonnement met 20 GB data en onbeperkte belminuten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat er beschikbaar is bij Nederlandse providers. Door de verschillende combinaties van belminuten, sms’jes en data te vergelijken, kun je het sim only abonnement vinden dat het beste aansluit bij jouw behoeften.