• 24/7 vergelijken
  • 100% onafhankelijk

Telfort

telforttTelfort is in 1996 opgericht en vanaf 2005 een dochterbedrijf van KPN. De mobiele telefonie van Telfort loopt via het betrouwbare KPN netwerk. Telfort biedt niet alleen mobiele abonnementen aan maar ook interactieve televisie, vaste telefonie en internetdiensten. Telfort heeft geen specifieke doelgroep waar het zich op richt. Het is hierdoor geen typische MVNO die zich voornamelijk richtten op specifieke doelgroepen. Er is een ruime keuze uit mobiele telefoons bij Telfort. Deze kunnen als los toestel gekocht worden of met een abonnement. Telfort biedt hiernaast ook prepaid deals aan en sim only abonnementen.

UPDATE: Telfort gaat verder onder de KPN-naam.

Telfort abonnement

De abonnementen van Telfort hebben verschillende voordelen ten opzichte van andere providers. Zo is het bellen gratis na tien minuten in een gesprek. Hoelang het gesprek ook duurt, alleen de eerste tien minuten moeten betaald worden. Een ander voordeel is dat MB’s en belminuten 3 maanden geldig zijn. Als je aan het einde van de maand MB’s of belminuten overhoudt dan kun je deze nog twee maanden gebruiken. Met de gratis Telfort app of op de website van Telfort in de Mijn Telfort omgeving is het eenvoudig om bij te houden hoeveel je verbruikt hebt en hoeveel MB’s, minuten en sms’jes je over hebt.

Telfort internet

Telfort biedt standaard 4G abonnementen aan. Sneller dan 4G is op dit moment niet mogelijk waardoor je verzekerd bent van het snelste internet. De downloadsnelheid loopt op tot 150 Mbps. Als je databundel op is dan is internetten niet meer mogelijk (Wifi nog wel). Met een extra internetbundel is het vervolgens weer mogelijk om te internetten. Doordat internetten buiten de bundel standaard niet mogelijk is voorkom je hoge kosten.

Vergelijk de Telfort sim only internet abonnementen