• 24/7 vergelijken
  • 100% onafhankelijk

Welk netwerk gebruikt Telfort?

telfort
hulp

Welk netwerk gebruikt Telfort?

Telfort staat bij de meeste Nederlanders bekend als een gerenommeerde partij waar je terecht kunt voor mobiele abonnementen maar ook voor televisie- en internetdiensten. Met al meer dan twintig jaar als telecomprovider achter de rug weet Telfort inmiddels van haar gevraagd wordt. Het is nog steeds een budgetprovider en nog altijd weet het een goede dienstverlening te combineren met een lage prijs. Wat veel mensen niet weten is dat Telfort geen eigen netwerk heeft. Telfort maakt namelijk gebruik van het betrouwbare KPN netwerk. Over de dekking hoef je je dus niet druk te maken; dit is hetzelfde als bij KPN zelf. Ben je van plan om een Telfort abonnement te kopen? Dan weet je nu dat Telfort gebruik maakt van het KPN netwerk.

Ga naar Telfort

KPN netwerk

kpn netwerkTelfort is onderdeel van KPN en daarom maakt het uiteraard van dit netwerk gebruik. In de praktijk komt dit erop neer dan je geen verschil merkt of je nu bij KPN een abonnement afsluit of bij Telfort. Het netwerk is gelijk. Waar KPN bekend staat als een relatief dure provider staat Telfort juiste bekend als een goedkope provider. Als je veel waarde hecht aan de prijs van je abonnement dan ben je goedkoper uit bij Telfort dan bij KPN, voor een fractie van de prijs.

Bereik

Het bereik dat je hebt met een Telfort abonnement is gelijk aan dat van KPN. Het maakt niet uit of je nu belt, sms’t of Youtube filmpjes aan het bekijken bent via het mobiele netwerk; je maakt gebruik van het KPN netwerk. Bij Telfort maak je automatisch verbinding met het 4G netwerk van KPN. Als de eerste provider had KPN in Nederland een landelijke 4G dekking. Inmiddels is KPN alweer druk bezig met het uitrollen van 4G+ voor nog hogere snelheden over het mobiele netwerk. Als Telfort klant profiteer je automatisch van alle investeringen die KPN doet in het mobiele netwerk. Als het KPN netwerk sneller wordt dan geldt dat ook voor de internetverbinding van Telfort. Andere providers die van het KPN netwerk gebruik maken zijn Robin Mobile en Youfone.

Over Telfort

Telfort heeft in 2016 het 20-jarig bestaan gevierd nadat het in 1996 opgericht is. In een tijd waarin de technologische ontwikkelingen snel werden opgevolgd door nieuwere technieken heeft Telfort zich staande weten te houden. Telfort is al in 1998 begonnen met mobiele telefonie en was één van de eerste providers die het sim only abonnement aanbood. Met een vereenvoudigd aanbod wil Telfort het de consument makkelijk maken. Naast mobiele abonnementen kun je bij Telfort ook al vanaf 2007 een internet abonnement afsluiten en interactieve televisie vanaf 2011.