• 24/7 vergelijken
  • 100% onafhankelijk

T-Mobile

tmobiletT-Mobile is één van de grootste mobiele telefonie aanbieders van Nederland. Het bedrijf is onderdeel van Deutsche Telekom. Het is in Nederland één van de drie aanbieders die over een eigen netwerk beschikt, naast KPN en Vodafone. Er zijn op het moment van schrijven meer dan 4,5 miljoen klanten die T-Mobile van mobiele diensten voorziet. Het 4G netwerk is landelijk, net als het 3G en 2G-netwerk. Er zijn meerdere MVNO’s die gebruik maken van het T-Mobile netwerk zoals Ben en Simpel.

T-Mobile abonnement

De sim only’s van T-Mobile zijn te verdelen in “Stel samen en stel bij” en “Basis Sim” abonnementen. Het “Basis Sim” abonnement is de eenvoudige oplossing voor iedereen die alleen een sim only met internet wil. Een “Stel samen en stel bij” abonnement van T-Mobile is uitgebreider met meer mogelijkheden. Met dit abonnement kun je bijvoorbeeld onbeperkt sms’en in Nederland en de EU. Dit abonnement heeft ook meer flexibiliteit doordat je maandelijks de bundel kunt aanpassen.

T-Mobile internet

Internet bij T-Mobile is snel met 4G internet tot 15 Mbps. Op het 3G netwerk van T-Mobile is de maximale snelheid 15/3 Mbps. Surfen, Whatsappen, foto’s delen op social media; het is geen probleem met een internet sim only van T-Mobile. Met internet van T-Mobile heb je nooit te maken met onverwachte kosten. Als de “Basis Sim” internetbundel op is dan stopt de bundel automatisch. Het is mogelijk om dan een MB-aanvuller te kopen zodat je weer kunt internetten. Bij een “Stel samen en stel bij” abonnement zijn er meer voordelen zoals tot 250MB binnen de EU en een internet basissnelheid tot 64 Kbps. Dit betekent dat je gewoon kunt blijven internetten als de bundel op is maar dan met een lagere snelheid.

Vergelijk T-Mobile sim only internet abonnementen