• 24/7 vergelijken
  • 100% onafhankelijk

Simyo

simyoSimyo is een mobiele provider die opgericht is in 2005. Het bedrijf heeft geen eigen licentie en maakt gebruik van het KPN netwerk. Simyo is een MVNO en dochterbedrijf van KPN. Doordat er gebruik wordt gemaakt van het KPN netwerk is de dekking voor 3G en 4G landelijk. Simyo staat bekend als een prijsvechter met een hoogstaande service. Het bedrijf heeft al diverse onderscheidingen ontvangen voor de goede klantvriendelijkheid.

Simyo abonnement

De tarieven van Simyo zijn scherp geprijsd en hierdoor heeft Simyo ook een grote klantenkring opgebouwd. Het lukt Simyo om de prijzen laag te houden doordat de kosten laag worden gehouden. Simyo is alleen bereikbaar via het internet waardoor er geen winkels zijn. Er is een online omgeving waarin alles over het abonnement in te zien is. Je kunt alles bekijken over je abonnement in de Mijn Simyo omgeving. Bij Simyo is het mogelijk om je eigen abonnement samen te stellen. Iedere maand kun je je bundel aanpassen als het niet meer bij je huidige situatie past. De abonnementen bij Simyo zijn voor een jaar af te sluiten of voor een maand en gesprekken worden per minuut naar boven afgerond.

Simyo internet

Internet bij Simyo staat gelijk aan snelheid. Dat is ook wat iedereen verlangd van een mobiele provider dat op het netwerk van KPN opereert. De downloadsnelheid op het netwerk is 14,4 Mbps en de uploadsnelheid is 2 Mbps. Met deze snelheid kun je websites bezoeken, social media checken en YouTube filmpjes bekijken wanneer jij dat wilt. Als je buiten de databundel gebruik maakt van internet dan wordt dit per MB afgerekend. Deze kosten vallen niet binnen de bundel.

Vergelijk de Simyo sim only internet abonnementen