• 24/7 vergelijken
  • 100% onafhankelijk

Welk netwerk gebruikt Simpel?

over simpel
hulp

Welk netwerk gebruikt Simpel?

Als sponsor van FC Utrecht is Simpel de provider bij veel voetballiefhebbers in Nederland bekend. Combineer deze naamsbekendheid met de reclames op televisie en de kans is groot dat je met Simpel bekend bent. Bijna iedereen kent de “belrevolutie” reclames om het aanbod van Simpel aan te prijzen op de Nederlandse televisie. Inmiddels heeft Simpel een nieuwe campagne waardoor je nog altijd geregeld met Simpel geconfronteerd wordt als je televisie kijkt. Wat je waarschijnlijk nog niet weet is van welke netwerk Simpel gebruik maakt. Ben je van plan om een Simpel abonnement te kopen? Dan weet je nu dat Simpel gebruik maakt van het T-Mobile netwerk.

Ga naar Simpel

T-Mobile netwerk

t-mobile netwerkSimpel heeft geen eigen netwerklicentie en maakt gebruik van het T-Mobile netwerk. In feite komt het erop neer dat je bij Simpel hetzelfde bereik hebt als bij T-Mobile, alleen dan voor een lager tarief dan bij T-Mobile zelf. Door een abonnement van Simpel te nemen kun je daarom gebruik maken van het betrouwbare T-Mobile netwerk.

Bereik

Het netwerk van T-Mobile is in 2016 maar ook in 2017 bekroond als het beste telecom netwerk van Nederland. Dit waren de uitkomsten van onafhankelijk onderzoek door P3 dat jaarlijks de Nederlandse netwerken test. Als je van een betrouwbaar netwerk houdt dan is er geen betere keuze. Buitenshuis in een bosrijke omgeving of binnenshuis: met T-Mobile heb vrijwel overal en altijd voldoende dekking om te kunnen bellen en internetten. Het maakt niet uit of je nu een 3G of 4G abonnement hebt afgesloten bij Simpel; je maakt altijd gebruik van het T-Mobile netwerk. Het bereik is hierdoor altijd hetzelfde alsof je klant bij T-Mobile bent. Het enige verschil is dat je de rekening toegestuurd krijgt van Simpel en je bij vragen contact met Simpel op kunt nemen in plaats van T-Mobile.

T-Mobile netwerk

Ieder jaar is er een onderzoek ingepland naar het beste mobiele netwerk van Nederland. Dit onderzoek wordt gedaan door het onafhankelijke P3 Group dat aan de hand van een aantal ingewikkelde en geavanceerde tests de vier Nederlandse netwerken onder de loept neemt. Dat was in 2017 wederom het geval. Uit het onderzoek kwam naar voren dat T-Mobile nog steeds het beste netwerk van Nederland heeft1. Vodafone, Tele2 en KPN kwamen niet in de buurt van de score van T-Mobile. Nu hoef je bij geen enkele provider in Nederland te klagen. Over het algemeen hebben alle Nederlandse netwerk een enorm hoge score behaald in vergelijking met andere landen.

Tip: nu ook refurbished iPhones bij Simpel.

Over Simpel

Hoewel er nog steeds Nederlanders niet bekend zijn met Simpel de provider is deze partij al meer dan tien jaar actief in de telecombranche. Al vanaf 2007 biedt Simpel sim only abonnementen aan voor een laag tarief waardoor het inmiddels een klantenbestand heeft opgebouwd van honderdduizenden Nederlanders. Met doorlopende aanbiedingen en wijzigingen in het assortiment om het aan te laten sluiten bij de behoeften van klant is Simpel al die jaren in staat geweest om nieuwe klanten aan te trekken maar ook om de oude klanten te behouden. Het draait bij Simpel om de eenvoud: de provider maakt het je zo makkelijk mogelijk.