• 24/7 vergelijken
  • 100% onafhankelijk

Sim only zonder internet: geen mb’s maar alleen sms en belminuten

Home / Sim only zonder internet: geen mb’s maar alleen sms en belminuten
hulp

Sim only zonder internet: geen mb’s maar alleen sms en belminuten

Wanneer je op zoek bent naar een sim only abonnement zonder internet kan dit nog best lastig te vinden zijn. Dit komt doordat niet alle providers een abonnement met alleen sms en belminuten aanbiedt. De meeste sim only abonnementen bestaan tegenwoordig vrijwel allen uit een pakket waarbij sms’en, bellen maar ook internetten inbegrepen is. Toch zijn er wel een aantal providers die een contract zonder internet aanbieden. Providers die sim only abonnementen zonder internet aanbieden zijn Ben, Youfone, Vodafone, T-Mobile, Telfort, Simpel en Simyo. Het goedkoopste sim only abonnement zonder internet wordt al aangeboden voor slechts € 2,50 per maand.

Inhoud van een sim only abonnement zonder internet

Bij verschillende providers kun je terecht voor een sim only abonnement zonder data. In ieder abonnement zitten natuurlijk belminuten in begrepen. Het is ook van belang om te bedenken of je wel of geen sms’jes wilt. Je kunt er namelijk voor kiezen om een bundel af te sluiten waarbij geen sms’jes inbegrepen zijn maar met sms’jes kan ook. Het sturen van een tekstbericht kan soms erg handig zijn en het kost heel weinig doordat Nederlanders bijna niet meer sms’en. Kies het aantal belminuten en sms’jes dat je per maand denkt nodig te hebben. Zorg er in ieder geval voor dat je voldoende hebt want bellen en sms’en buiten de bundel is een stuk duurder dan binnen de bundel.

#1 Beste keuze: Budget Mobiel
budgetmobiel
  • Onbeperkt data, sms en minuten
  • Maandelijks opzegbaar
  • € 20,- p/m
Bekijk de aanbieding nu

Mobiel netwerk en contractduur

Sommige providers die sim only’s zonder internet aanbieden beschikken niet over een eigen mobiel netwerk. Zij maken gebruik van een grote netwerkaanbieder zoals KPN, Vodafone of T-Mobile. Je bent er daarom zeker van dat je altijd goed bereik hebt. Als je een voorkeur hebt voor een bepaald netwerk dan is het slim om uit te zoeken van welk netwerk de provider gebruik maakt.

Looptijd

Als je een contract met enkel belminuten en sms wilt afsluiten dan heb je drie keuzes als het op de looptijd aankomt. De meeste sim only contracten worden afgesloten voor de duur van 1 of 2 jaar. Er zijn echter ook abonnementen die maandelijks opzegbaar zijn. Deze abonnementen vallen wel wat duurder uit omdat je sneller het contract kunt beeindigen. Het voordeligst zijn de abonnementen die worden afgesloten voor de duur van twee jaar.