• 24/7 vergelijken
  • 100% onafhankelijk

Sim only onbeperkt sms: is het nog nodig?

Home / Sim only onbeperkt sms: is het nog nodig?
hulp

Sim only onbeperkt sms: is het nog nodig?

Bij een sim only abonnement met onbeperkt sms, gaat het over echt onbeperkt sms berichten sturen. Je hebt dus niet achteraf onverwacht extra kosten, zoals wat je wel vaak hebt bij buiten de bundel tarieven. Als je iemand bent die veel sms berichten verstuurt, kan een sim only abonnement met onbeperkt sms voor jou aantrekkelijk zijn. Tegenwoordig maken de meeste mensen gebruik van WhatsApp (via internet) of ze maken gebruik van social media. Sms wordt niet meer zo vaak gebruikt, maar wanneer je geen internet binnen je abonnement hebt, kan een sim only abonnement met onbeperkt sms toch wel aantrekkelijk zijn als je contact wil leggen met mensen via een berichtje.

Wat is sim only?

Bij sim only abonnementen gaat het over losse abonnementen en daarbij heb je geen toestel. Hierbij heb je alleen een nieuwe simkaart nodig. Het zou voor jou de uitkomst kunnen zijn als je een goedkoop abonnement af wil sluiten, maar geen toestel nodig hebt. Steeds meer mensen die nog een goed toestel hebben, willen maandelijks goedkoper uit zijn als het over mobiel bellen en sms’en gaat. Met sim only kan dat ook en ben je ook echt voordeliger uit, want je betaalt dan niet voor een toestel. Providers die je een abonnement aanbieden met een toestel, moeten dat toestel ook terug verdienen aan je en daardoor ben je dan per maand hoger uit.

#1 Beste keuze: Budget Mobiel
budgetmobiel
  • Onbeperkt data, sms en minuten
  • Maandelijks opzegbaar
  • € 20,- p/m
Bekijk de aanbieding nu

Voordelen onbeperkt sms

Bij sim only abonnement met onbeperkt sms kun je veel voordelen ervaren. Het is namelijk sowieso goedkoper dan een soortgelijk abonnement met een telefoon. Als je een abonnement hebt met een nieuwe telefoon, dan krijg je vaak ook korting op je nieuwe toestel, maar je krijgt maar weinig korting op je abonnement. De aanbieder zal namelijk het toestel ook terug moeten verdienen aan je. Daarbij kan er gekozen worden uit een eenmalige bijdrage of een maandelijkse bijdrage voor het toestel. Voor jou als gebruiker wil dat dus zeggen dat je abonnement duurder uit gaat pakken. Wanneer je namelijk geen toestel wil, ben je veel goedkoper uit en dat is dus bij sim only. De maandelijkse kosten zijn dan bij sim only ook veel lager. Dus zoek je nog een abonnement en heb je nog een goed toestel, bekijk dan eens of dat sim only abonnement met onbeperkt sms voor jou ook interessant kan zijn. Je kunt dan namelijk onbeperkt sms berichten verzenden.

SMS berichten versturen

Ook al wordt het niet meer door iedereen veel gebruikt, een sms bericht versturen is nog steeds erg gemakkelijk en wanneer je daar graag gebruik van blijft maken, dan kan een sim only abonnement met onbeperkt sms een goede optie zijn. Misschien heb je geen internet op je telefoon en wil je toch even iemand een berichtje sturen, dit is dan een goede optie die je kunt overwegen.