• 24/7 vergelijken
  • 100% onafhankelijk

Sim only met internet voor de iPhone?

hulp

Sim only met internet voor de iPhone?

In Nederland worden de sim only abonnementen steeds populairder. Bij een sim only abonnement schaf je slechts een mobiel abonnement aan, hier krijg je geen nieuwe telefoon bij. De abonnementen zijn erg voordelig en steeds meer mensen kiezen voor een sim only abonnement. De belangrijkste reden hiervoor is dat mensen hun toestel langer kunnen gebruiken. De iPhone heeft tegenwoordig een levensduur van zo´n 6 a 7 jaar. Ook kiezen steeds meer mensen voor de tweedehands of een refurbished iPhone in combinatie met een sim only abonnement.

Voordelen van een sim only abonnement

Een sim only abonnement heeft meerdere voordelen ten opzichte van een normaal abonnement. Omdat er geen toestel in de maandprijs zit inbegrepen betaal je alleen voor de inhoud van het abonnement. Dit betekent dat je meer belminuten, sms´jes en data krijgt voor minder geld. Een ander voordeel is dat het bij sim only het abonnement voor korte duur kan afsluiten. Het is vaak mogelijk om het abonnement voor een jaar af te sluiten in plaats van de gebruikelijke twee jaar. Diverse providers bieden zelfs sim only abonnementen die maandelijks opzegbaar zijn. Zo zit je nooit lang vast aan een abonnement en kan je overstappen wanneer je een betere deal hebt gevonden. De maandelijks opzegbare sim only abonnementen zijn vaak wel duurder dan een sim only abonnement dat je voor langere tijd afsluit.

#1 Beste keuze: Budget Mobiel
budgetmobiel
  • Onbeperkt data, sms en minuten
  • Maandelijks opzegbaar
  • € 21,- p/m
Bekijk de aanbieding nu

Losse iPhone met een sim only abonnement

Wanneer je nog over een goed werkende iPhone beschikt zonder abonnement is het zeker aan te raden om een sim only abonnement af te sluiten. Wanneer je niet over een werkend toestel beschikt maar wel een nieuw abonnement wil afsluiten kan het ook slim zijn om een losse iPhone te kopen. Je kan kiezen voor een nieuw exemplaar of voor een refurbished iPhone. Deze iPhone is gebruikt maar goed schoongemaakt, geïnspecteerd en voorzien van nieuwe onderdelen indien nodig. Deze iPhones worden aangeboden tegen lage prijzen en je hebt vaak 1 of 2 jaar garantie wanneer je het toestel aanschaft.

Sim only abonnementen vergelijken

Wanneer je een sim only abonnement voor je iPhone wil aanschaffen is het aan te raden om sim only abonnementen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Dit kan op verschillende websites. Kies het aantal gewenste belminuten, sms´jes en MB´s en vergelijk vervolgens de verschillende sim only abonnementen met elkaar. Zo ben je zeker van het goedkoopste abonnement voor jouw iPhone.