• 24/7 vergelijken
  • 100% Onafhankelijk

Robin Mobile

robinmobileRobin Mobile heeft geen eigen licentie maar maakt gebruik van het KPN netwerk. Je weet dan zeker dat de dekking overal in Nederland goed is. De 3G en 4G dekking van het KPN netwerk is landelijk. Robin Mobile heeft een uniek aanbod. Er zijn niet honderden combinaties te maken uit abonnementen zoals het geval is bij andere provider maar er zijn maar 4 abonnementen. Deze abonnementen staan allen voor onbeperkt bellen, sms’en en internetgebruik. Alles is onbeperkt binnen het abonnement.

Robin Mobile abonnement

Het Robin Mobile abonnement betekent dat je onbeperkt kunnen bellen, sms’en en data kunt verbruiken. De prijs is weliswaar hoger maar voor gebruikers die altijd online willen zijn is het een goedkoop abonnement. De personen hoeven zich geen zorgen te maken over de belbundel en of de databundel wel genoeg is. Iedere maand zijn de kosten gelijk, hoeveel er ook gebeld wordt. Betaalnummers vallen buiten het abonnement maar voor de rest is het onbeperkt. Het abonnement bij Robin Mobile is maandelijks aanpasbaar.

Robin Mobile internet

Internet bij Robin Mobile betekent dat je onbeperkt kunt internetten. Zit je graag de gehele dag op YouTube en houdt je sociale media ieder uur bij? Dan is het Robin Mobile abonnement een goede keuze. De enige keuze die je moet maken is de internetsnelheid. De abonnementen van Robin Mobile verschillen van elkaar op het gebied van de internetsnelheid. Het goedkoopste Robin Mobile contract is het traagst met 1 Mbps (wat nog steeds snel is) en het snelste abonnement heeft een snelheid van 25 Mbps.

robinmobileDe enige provider die geen beperkingen heeft is Robin Mobile. Het 4G internet is altijd op het snelst bij Robin Mobile. Het goedkoopste Robin Mobile abonnement bestaat uit een vaste prijs van €19,95 p/m voor écht onbeperkt SMS, Minuten en MB’s met een internetsnelheid van maximaal 5 Mbps. Klik hier voor Robin Mobile

Vergelijk de Robin Mobile sim only internet abonnementen