• 24/7 vergelijken
  • 100% onafhankelijk

6 redenen waarom onbeperkt mobiel internet verstandig is

Home / 6 redenen waarom onbeperkt mobiel internet verstandig is
samsung s22 ultra
hulp

6 redenen waarom onbeperkt mobiel internet verstandig is

Als je veelvuldig actief bent op internet, zoals bijvoorbeeld op social media, dan is het natuurlijk wel handig dat je een bundel met voldoende GB’s tot je beschikking hebt. Niets is zo vervelend dat als je net een spelletje aan het doen bent en je niet meer online kunt omdat je bundel of tegoed op is. Of als je aan het videobellen bent voor je werk en de verbinding wordt verbroken. We geven je daarom een aantal redenen waarom het slim is om voor onbeperkt mobiel internet te kiezen.

1. Kost wat, maar dan kun je ook vooruit

Onbeperkt mobiel internet kost wat, maar dan heb je ook wat. Het belangrijkste is dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over onverwachte datakosten. Geen extra bundels aanschaffen, geen limiet om rekening mee te houden: heerlijk. Providers bieden vaak interessante pakketten en abonnementen aan dus kijk eerst naar alle mogelijkheden voordat je het mobiele internet kiest dat het beste bij je past.

#1 Beste keuze: Budget Mobiel
budgetmobiel
  • Onbeperkt data, sms en minuten
  • Maandelijks opzegbaar
  • € 20,- p/m
Bekijk de aanbieding nu

2. Bellen via internet

Tegenwoordig bellen veel mensen via internet. Erg vervelend natuurlijk als de verbinding middenin het gesprek wegvalt omdat je mobiele bundel op is. Een reden om voor onbeperkt mobiel internet te kiezen is dat je altijd kunt bellen, zelfs als je geen belminuten meer over hebt. En dit geldt natuurlijk ook voor berichten versturen en appen.

3. Onbeperkt streamen

Streamen van muziek, films, series en nog veel meer: het wordt momenteel al massaal gedaan. Als je dit veelvuldig doet op je telefoon of tablet, is het wel zo handig dat het internet onbeperkt is. Op deze manier blijft het altijd werken, kun je bestanden naar hartenlust downloaden en hoef je niet bang te zijn dat de verbinding het laat afweten.

4. Onbeperkt gamen

Ben je een gamer die echt overal en altijd een spelletje wil kunnen spelen? Dan is onbeperkt mobiel internet natuurlijk een must. Je downloadt de leukste spelletjes (mits ze nog op je telefoon passen) die prima werken met onbeperkt internet en tijdens het spelen hoef je niet bang te zijn dat je moet stoppen omdat je bundel voor deze maand al op is.

5. Overal kunnen werken en navigatie

Het is tegenwoordig – ook als je thuis werkt of regelmatig onderweg bent – erg handig om onbeperkt internet te hebben. Zo kun je te allen tijde bereikbaar zijn en je werk doen, waar je ook bent. Dat is natuurlijk handig is als je samenwerkt met anderen en jullie veel online communiceren. Niet vergeten: als je de telefoon ook als navigatiesysteem gebruikt, zorgt onbeperkt internet voor probleemloos gebruik. Ben je namelijk nog niet op de plaats van bestemming, maar is je bundel op? Dan wordt het lastig.

6. Met meer mensen tegelijk online

Maakt iedereen in je gezin veel gebruik van internet? Jij om te werken, je kinderen om te gamen of wat dan ook? Dan is het natuurlijk erg fijn dat de bundel niet plotseling op is en niemand meer online kan. Met onbeperkt mobiel internet heb je dit probleem niet en kan iedereen doen wat hij of zij wil – zonder problemen of gedoe.