• 24/7 vergelijken
  • 100% onafhankelijk

Over ons

logoAl sinds een tiental jaren is er de sim only optie; je ontvangt alleen de simkaart met bijbehorend abonnement. Nu was dit type abonnement in het begin nog niet zo populair maar al snel zag iedereen de voordelen in van deze abonnementsoort. Draaide het in het begin vooral om belminuten en sms’jes, nu is het compleet omgedraaid en draait het bijna alleen nog maar om de mb’s. Terwijl het gros van de sim only vergelijkers zich alleen richtte op de belminuten en sms’jes verlegden wij al snel de focus naar het internet gedeelte van de belbundels op Sim-only-internet.nl. De naam van de website zegt het al; bij ons gaat het om sim only abonnementen met internet.

Vrijwel iedere Nederlandse provider biedt een betaalbaar sim only pakket aan. Het goede nieuws is dat je er geen mobiele telefoon bij krijgt zodat de kosten laag blijven. De tools die we je aanbieden op deze website zijn ontwikkeld om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Was je van plan om elke website van de providers te bezoeken? Dat is niet meer nodig door het heldere overzicht van abonnementen. Als je drie websites van de providers bezoekt dan kom je jezelf al snel tegen en krijg je te maken met een overload aan informatie. Wij hebben het onderzoek naar de aanbiedingen van lage tarieven al voor je gedaan. Het enige dat je hoeft te doen is het maken van de uiteindelijke beslissing: welke sim only kies jij?

[vcex_button url=”/onbeperkt-internet” title=”Bekijk onbeperkt internet aanbiedingen style=”graphical” align=”center” color=”blue” size=”large” target=”self” rel=”none”]Bekijk onbeperkt internet aanbiedingen[/vcex_button]

Sim-only-internet.nl
info at sim-only-internet.nl
De Roerdomp 65
7609 WB Almelo