• 24/7 vergelijken
  • 100% onafhankelijk

Lebara

lebaraLebara is misschien niet zo bekend als T-Mobile, Vodafone of Tele2, maar dat betekent niet dat het geen plek heeft verdiend in de telecommarkt. Integendeel zelfs, Lebara is inmiddels bij vele prepaidklanten bekend als een betrouwbare provider. Hoewel het al in 2004 is opgericht heeft het aardig wat jaren onder de radar geopereerd. Het werd lange tijd zelfs de provider voor migranten genoemd, alsof het alleen was opgericht voor de Turkse en Poolse inwoners. Maar tegenwoordig is Lebara veel meer dan een migrantenprovider en zien steeds meer Nederlanders ook in dat Lebara’s sim only abonnementen best wel interessant zijn.

Lebara abonnement

Terwijl Lebara vooral bekend is van de goedkope prepaidkaarten en voordelige internationale tarieven heeft Lebara nu ook een aantal abonnementen in het assortiment. Dit zijn alleen sim-only abonnementen, voor een abonnement met toestel hoef je dus niet aan te kloppen bij Lebara. Er is dus geen voorraad smartphones, geen logistieke kosten om deze te verzenden en dus minder risico. Dit maakt het voor Lebara mogelijk om op de prijs te concurreren met de gevestigde orde, die vaak wel deze nieuwe smartphones aanbieden. De abonnementen van Lebara zijn af te sluiten met een contractduur van 1 maand of 24 maanden. kun je een keuze maken in het aantal belminuten/sms en mb’s. Of je gaat voor het volledig ‘onbeperkt’-abonnement waarbij er geen sprake is van limieten. Als je wilt overstappen naar Lebara en je nummer wilt behouden dan kan ik dit zonder kosten. Hiernaast is de klantenservice gratis en kun je een belplafond instellen.

Lebara internet

Bij Lebara hoef je je geen zorgen te maken over de bereikbaarheid. De sim only en prepaidprovider maakt zoals gezegd gebruik van het betrouwbare KPN netwerk. Dit netwerk van KPN heeft een landelijke dekking voor 4G en ook 4G Plus is al in sommige delen van Nederland beschikbaar. Internet bij Lebara is beschikbaar in verschillende hoeveelheden en kan gecombineerd worden met onbeperkt bellen en sms’en. Als je een internetabonnement met een vaste hoeveelheid GB’s neemt dan kun je te maken krijgen met extra kosten, als je deze limiet overschrijdt. Wil je dat niet? Dan heeft Lebara ook een onbeperkt-internet abonnement beschikbaar.

Vergelijk de Lebara sim only internet abonnementen