• 24/7 vergelijken
  • 100% onafhankelijk

iPad sim only met internet: hoe werkt het?

hulp

iPad sim only met internet: hoe werkt het?

Steeds meer mensen gebruiken een tablet in plaats van een computer. De iPad is een van de eerste tablets op de markt en ook de meest populaire tablet. Een groot voordeel van de iPad is dat je deze overal mee naartoe kan nemen. Om gebruik te kunnen maken van het internet op de iPad heb je Wi-Fi nodig. Wanneer er geen Wi-Fi beschikbaar is kun je gebruik maken van mobiel internet. Hiervoor kun je een sim only abonnement aanschaffen speciaal voor de iPad. Er zijn verschillende providers die een speciaal abonnement voor de iPad aanbieden. Op deze pagina zijn abonnementen met alleen data te vinden die gebruikt kunnen worden voor de iPad.

Internetten met de iPad

Het is belangrijk om te weten dat niet alle iPads standaard gebruik kunnen maken van mobiel internet. Er zijn iPads met een 3G, 4G of Cellular optie. Met deze optie kan je gebruik maken van een speciale simkaart waardoor het mogelijk is om te internetten. De nieuwe iPads beschikken allemaal over deze optie. Het is dan alleen nog van belang om te weten welke simkaart je nodig hebt voor jouw iPad; een microsim of een nanosim. Providers die sim only abonnementen voor de iPad aanbieden bieden ook beide formaten aan, je moet alleen wel weten welk formaat je nodig hebt. Dit kan je terugvinden op de website van Apple.

#1 Beste keuze: Budget Mobiel
budgetmobiel
  • Onbeperkt data, sms en minuten
  • Maandelijks opzegbaar
  • € 21,- p/m
Bekijk de aanbieding nu

Verschillende iPad sim only abonnementen

Providers die specifieke sim only abonnementen aanbieden voor de iPad zijn KPN, Vodafone, Tele2 en T-Mobile. Daarnaast is het ook mogelijk om een normaal sim only abonnement aan te schaffen voor de iPad. De prijzen voor de kleine bundels liggen nogal hoog. Grotere sim only abonnementen voor de iPad zijn vaak voordeliger. Het is verstandig om van te voren bedenken hoeveel data je nodig denkt te hebben en vervolgens de abonnementen van providers die deze bundels aanbieden met elkaar te vergelijken.

Normale sim only

Het is ook mogelijk om te kijken naar een normaal sim only abonnement voor je tablet. Een normale sim only bundel met 1GB is verkrijgbaar vanaf zo’n € 10,00 per maand. Indien je maar weinig data nodig hebt voor je iPad is het vaak goedkoper om te kiezen voor een normaal sim only abonnement. Voor een grotere bundel is het verschil tussen de speciale iPad sim only abonnementen en normale sim only abonnementen kleiner.