• 24/7 vergelijken
  • 100% onafhankelijk

Hollandsnieuwe

hollandsnieuweHollandsnieuwe is een dochteronderneming van Vodafone die sinds 2011 abonnementen aanbiedt voor de Nederlandse markt. Hollandsnieuwe klanten maken gebruik van het Vodafone netwerk. Er is inmiddels ook een landelijke 4G dekking bij dit netwerk. Bij Hollandsnieuwe is het mogelijk om voor dezelfde prijs binnen als buiten de bundel te bellen. Dit zorgt ervoor dat de extra kosten niet extreem hoog oplopen als je buiten de bundel raakt.

Hollandsnieuwe abonnement

Hollandsnieuwe is een provider dat zich volledig op sim only abonnementen richtte. Tegenwoordig biedt men echter ook mobiele telefoons aan in combinatie met een abonnement. Er zijn aparte prijzen zichtbaar voor het toestel en voor het abonnement. Op deze manier weet je exact wat je voor het toestel betaalt. Als je een abonnement met toestel kiest dan is de telefoon direct je eigendom. De belminuten, sms’jes en MB’s worden uit dezelfde bundel berekend. Dit houdt in dat je dezelfde prijs betaalt voor een MB, belminuut en sms. De gesprekken worden bij Hollandsnieuwe naar boven afgerond op hele minuten en er is geen starttarief bij het begin van het gesprek.

Hollandsnieuwe internet

De maximale downloadsnelheid van het Hollandsnieuwe netwerk is 25 Mbps. Deze snelheid wordt echter niet snel bereikt. De normale downloadsnelheid van het Hollandsnieuwe netwerk ligt tussen 2 en 4 Mbps. De maximale uploadsnelheid van het Hollandsnieuwe netwerk is 3,6 Mbps terwijl de normale uploadsnelheid tussen 0,7 en 1,1 Mbps ligt. Het gebruik van internet wordt afgerond per 10 kB. Met mobiel internet van Hollandsnieuwe kun je online zijn waar en wanneer jij dat wilt. De keuze uit bundels is groot zodat er voor iedere gebruiker een passende oplossing is. Als de bundel op is dan worden extra kosten in rekening gebracht voor iedere MB, sms of belminuut die verbruikt wordt. De snelheid van internet wordt niet verlaagd zoals bij een aantal andere providers.

Vergelijk de Hollandsnieuwe sim only met internet abonnementen