• 24/7 vergelijken
  • 100% Onafhankelijk

Welk netwerk gebruikt hollandsnieuwe?

Home / Welk netwerk gebruikt hollandsnieuwe?
hulp

Welk netwerk gebruikt hollandsnieuwe?

/ augustus 7, 2017

Op zoek naar een bundel voor je mobiel en opeens kom je een voordelige aanbieding van hollandsnieuwe tegen? De eerste vraag die je dan waarschijnlijk stelt is; “Welke netwerk gebruikt hollandsnieuwe?”. Het antwoord is dat hollandsnieuwe actief is op het Vodafone netwerk. Dit netwerk van Vodafone is één van de vier telecomnetwerken van Nederland.

Bereik

hollandsnieuweZoals je mag verwachten van een mobiel abonnement anno 2017 ben je iedere dag bereikbaar met een bundel van hollandsnieuwe. Als je onderweg bent naar je werk, op je werk, als je terugrijdt naar huis en op alle andere momenten ben je verbonden met het netwerk van hollandsnieuwe. Zelfs als je een dagje weg gaat naar een afgelegen gebied in Nederland heb je nog bereik. Het netwerk waar hollandsnieuwe op opereert heeft namelijk een landelijke dekking. Dit geldt niet alleen voor bellen en sms’en maar ook voor internetten. Verbinding met mobiel internet verloopt vanaf begin 2017 via het 4G netwerk zodat je verzekerd bent van de hoogste snelheid.

#1 Beste keuze: Tele2
Tele2 onbeperkt internet
  • Onbeperkt 4G data, sms en minuten
  • Maandelijks opzegbaar
  • € 25,- p/m
Bekijk de aanbieding nu

Vodafone netwerk

hollandsnieuwe netwerkdekkingElk jaar is er een onderzoek ingepland naar het beste mobiele netwerk van Nederland. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door het onafhankelijke p3 Group dat met behulp van verschillende meetmethodes de vier Nederlandse netwerken testen, waaronder die van Vodafone. Het resultaat van het laatste onderzoek is dat Vodafone nog steeds een betrouwbaar en snel netwerk heeft. Van de 1000 punten die behaald kunnen worden scoort Vodafone een indrukwekkende score van 931 punten. Met deze score bezit het de tweede plaats, achter T-Mobile dat het best geteste netwerk heeft. De scores in Nederland zijn hiernaast beduidend hoger dan in veel andere landen waardoor je in feite overal in Nederland en met iedere provider een betrouwbaar bereik hebt.

Tip: bij hollandsnieuwe zijn nu toestelabonnementen beschikbaar.

Ga naar hollandsnieuwe

Over hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe is een relatief jonge provider en onderdeel van het grote Vodafone. De provider is actief sinds 2011 als een toevoeging op het bestaande Vodafone assortiment. Dit is ook de reden waarom hollandsnieuwe gebruik maakt van het netwerk van Vodafone. In eerste instantie was het doel om de mijlpaal van 100.000 klanten binnen een jaar te bereiken met alleen sim only aanbiedingen. Inmiddels is het aanbod groter en zijn er ook toestelabonnementen verkrijgbaar bij de provider.

Welk netwerk gebruikt hollandsnieuwe?
5 (100%) 1 stemmen

Heb je een vraag?