• 24/7 vergelijken
  • 100% onafhankelijk

Budget Mobiel

budgetmobielBudget Mobiel heeft geen eigen licentie, maar maakt gebruik van het KPN netwerk. Je weet dan zeker dat de dekking overal in Nederland goed is. De 4G dekking van het KPN netwerk is landelijk. Budget Mobiel heeft een uniek aanbod. Er zijn niet honderden combinaties te maken uit abonnementen, zoals het geval is bij andere providers, maar er zijn maar 2 abonnementen. Een van deze abonnementen staat voor onbeperkt bellen, sms’en en internetgebruik. Alles is onbeperkt binnen dit abonnement.

Budget Mobiel abonnement

Het Budget Mobiel abonnement betekent dat je onbeperkt kunnen bellen, sms’en en data kunt verbruiken. De prijs is weliswaar hoger, maar voor gebruikers die altijd online willen zijn is het een goedkoop abonnement. Je hoeft je daardoor geen zorgen te maken over de belbundel en of de databundel wel genoeg is. Iedere maand zijn de kosten gelijk, hoeveel er ook gebeld wordt. Betaalnummers vallen buiten het abonnement, maar voor de rest is het onbeperkt. Het abonnement bij Budget Mobiel is bovendien maandelijks aanpasbaar.

Budget Mobiel internet

Internet bij Budget Mobiel betekent dat je onbeperkt kunt internetten. Zit je graag de gehele dag op YouTube en houdt je sociale media ieder uur bij? Dan is het Budget Mobiel abonnement een goede keuze. De enige keuze die je moet maken is of je ook gebruik wilt maken van Budget Energie of Budget Thuis. Als je meerdere producten afneemt van Budget Mobiel, dan ontvang je 5 euro korting op het telefoonabonnement.

Vergelijk de Budget Mobiel sim only internet abonnementen