• 24/7 vergelijken
  • 100% onafhankelijk

Welk netwerk gebruikt Ben?

Home / Welk netwerk gebruikt Ben?
hulp

Welk netwerk gebruikt Ben?

Op zoek naar een nieuw telefoonabonnement en opeens zie je een voordelige aanbieding van Ben? Dan wil je natuurlijk weten van welk netwerk Ben gebruik maakt. Het goede nieuws is dat Ben diensten levert op het T-Mobile netwerk. Waarom dit goed nieuws is? Het netwerk van T-Mobile is namelijk al twee jaar op rij uitgeroepen als het best geteste netwerk in Nederland.

Bereik

Met een Ben abonnement ben je op elk moment van de dag bereikbaar. In 2017 is dat een vereist; iedereen wil altijd bereikbaar zijn en kunnen bellen wanneer het uitkomt. Met een contract van Ben hoef je je daar geen zorgen over te maken. Je kunt met je Ben abonnement in heel Nederland bellen en gebeld worden. Internetten met een smartphone verbonden met het Ben netwerk is uiteraard ook geen probleem. Waarschijnlijk heb je zelf een hogere snelheid bij Ben dan bij veel andere providers. Bij Ben is de 3G snelheid 14,4 Mbps en 4G internet kan een snelheid behalen van 100 Mbps.

#1 Beste keuze: Budget Mobiel
budgetmobiel
  • Onbeperkt data, sms en minuten
  • Maandelijks opzegbaar
  • € 20,- p/m
Bekijk de aanbieding nu

T-Mobile netwerk

ben netwerkdekkingIeder jaar voert het onafhankelijke P3-group een onderzoek uit in Nederland. In 2017 heeft het onderzoeksbureau een onderzoek gedaan naar de Nederlands netwerken. Van de vier netwerkproviders heeft T-Mobile de hoogste score behaald van 956 punten (van de 1000). Vodafone eindigde in het onderzoek op de 2e plek met 931 punten dat kort gevolgd werd door KPN met 930 punten. Tele2 behaalde “slechts” 921 punten. Van de vier providers is T-Mobile de enige provider die écht een landelijke dekking heeft voor 4G verbindingen. De snelheden kunnen hiernaast oplopen tot 300 Mb/s. Concluderen kun je dus zeggen dat het netwerk waar Ben op zit het beste bereik heeft met vaak ook de hoogste snelheden.

Tip: met de handige Ben app kun je je dataverbruik in de gaten houden.

Ga naar Ben

Over Ben

Ben was eind jaren 90 van de vorige eeuw een grote speler op de Nederlandse markt. Vanaf het begin van deze eeuw had Ben een landelijk bereik behaald en in 2001 bereikte de telecomprovider de historische mijlpaal van 1 miljoen klanten. Niet lang daarna werd Ben overgenomen door T-Mobile en in 2003 werd de naam naar T-Mobile verandert. Vervolgens hebben we een aantal jaar niets meer gehoord van Ben. Er kwam een eind aan de reclameboodschappen met “Ik ben Ben” en de Ben merknaam verdween naar de achtergrond. Totdat T-Mobile in 2008 de Ben merknaam weer op de markt introduceerde, dit keer als een sim only aanbieder. Vanaf deze datum opereert Ben onafhankelijk op de Nederlandse markt via het T-Mobile netwerk.