• 24/7 vergelijken
  • 100% onafhankelijk

Belminuten, sms’jes en mb’s kiezen

Home / Belminuten, sms’jes en mb’s kiezen
hulp

Belminuten, sms’jes en mb’s kiezen

Sim only’s en abonnementen met telefoon bieden je verschillende opties als het aankomt op combinaties van belminuten, sms’jes en mb’s. Deze drie variabelen zijn bij ieder abonnement aanwezig. Deze variabelen geven aan hoelang je kunt bellen, hoeveel sms’jes je kunt versturen en hoeveel data je kunt verbruiken voor internet. De aantallen die vermeld worden gelden voor een maand. Iedere maand ontvang je dit aantal belminuten, sms’jes en mb’s. Hoeveel je nodig hebt komt aan op je persoonlijke situaties. Iedereen verbruikt andere hoeveelheden belminuten, sms’jes en mb’s aangezien iedereen de mobiele telefoon anders gebruikt. Doordat er duizenden combinaties mogelijk zijn is het essentieel om te vergelijken. Gebruik de vergelijker op deze website om te zien wat op dit moment beschikbaar is.

Belminuten

Het aantal belminuten dat bij een abonnement vermeld wordt geeft aan hoelang je kunt bellen. Dit aantal belminuten geldt voor mobiele gesprekken naar vaste en mobiele telefoonnummers. Als je meer belminuten verbruikt dan het vermelde aantal dan worden er extra kosten in rekening gebracht. Bellen naar betaalnummers en in het buitenland valt niet onder de belminuten. Vanaf juni 2017 valt bellen in de EU onder de belminuten binnen de bundel.

#1 Beste keuze: Budget Mobiel
budgetmobiel
  • Onbeperkt data, sms en minuten
  • Maandelijks opzegbaar
  • € 20,- p/m
Bekijk de aanbieding nu

SMS

Het aantal sms’jes dat vermeld wordt bij een abonnement geeft aan hoeveel sms’jes je kunt versturen. Als je meer sms’jes verstuurd dan het vermelde aantal dan worden er extra kosten in rekening gebracht. Voor het versturen van afbeeldingen en video’s kunnen extra kosten in rekening gebracht worden. Dit zijn namelijk geen sms berichten maar mms berichten.

MB

Het aantal mb’s (of gbs’s) dat vermeld wordt bij een abonnement geeft aan hoeveel data verstuurd en ontvangen kan worden. Een mb is een meeteenheid om de data te meten die verstuurd wordt via het mobiele netwerk. Als je mb’s verbruikt dan het vermelde aantal dan worden er extra kosten in rekening gebracht of de snelheid wordt verlaagd naar 64 Kbps. Alles wat je op het internet doet verbruikt mb’s.