• 24/7 vergelijken
  • 100% onafhankelijk

Belbundel bijstellen: verlagen of verhogen?

hulp

Belbundel bijstellen: verlagen of verhogen?

Als je een abonnement af hebt gesloten, dan kan het wel eens goed zijn dat je gaat kijken of je belbundel nog klopt. Gelukkig kun je tegenwoordig alles gemakkelijk online aanpassen. Als je de inloggegevens hebt kun je naar de website gaan van de provider en dan met je telefoonnummer of de gebruikersnaam en een wachtwoord inloggen. Vervolgens ga je naar je eigen gegevens en dan kun je naar de belbundel gaan en deze aanpassen. Je kunt vaak belbundels wijzigen en dus verhogen of verlagen, maar je kunt ook bundels aanvragen en opzeggen of alle bundels bekijken waar je uit kunt kiezen. Ook is er vaak de mogelijkheid om te kijken naar de tarieven en de kortingen die dan gelden.

Bundel bijstellen

Het aanpassen van de belbundel heb je in principe zo gedaan. Je hoeft alleen maar in te loggen, te kiezen welke bundel je nu wil of welke je aan wil passen, je wijzigt dan je bundel en dan rond je je bestellen af. Meestal kun je je bundels op ieder gewenst moment verhogen. Dit is bijvoorbeeld handig als je iedere maand over de limiet komt. Als je hem wil verlagen kan dat vaak ook wel, maar dan ligt het er aan wat voor abonnement je hebt, wanneer dat het in kan gaan. Als je contract is afgelopen dan ben je sowieso vrij om je belbundels bij te stellen en dan kun je ze zonder kosten verhogen, verlagen en aan- of uitzetten.

#1 Beste keuze: Budget Mobiel
budgetmobiel
  • Onbeperkt data, sms en minuten
  • Maandelijks opzegbaar
  • € 21,- p/m
Bekijk de aanbieding nu

Nieuwe belbundel bijstellen

Het kan zijn dat je net een belbundel hebt gekozen, maar dat je ineens om wat voor reden dan ook meer gaat bellen. Een goed moment om dan direct je belbundel aan te passen, want daardoor kun je veel goedkoper uit zijn. Vaak kun je voor een paar euro in de maand veel langer bellen en dat is toch ook jouw keuze in plaats van teveel te betalen? Bekijk daarom ook de mogelijkheden en vergelijk de prijzen met elkaar, zodat je snel weet hoeveel goedkoper je uit kunt zijn en wat je daardoor dus kunt besparen. Het bijstellen van de belbundel is eigenlijk iets wat je regelmatig moet controleren. Daardoor kun je voorkomen dat je teveel moet betalen. Zorg dat je bundel altijd is aangepast op je belgedrag. Soms is dat meer en soms is dat minder, maar door hier naar te kijken kun je wel geld besparen.

Contract afgelopen?

Als je contract bijna verlopen is dan kun je de belbundel bijstellen en bijvoorbeeld ook verlengen wanneer dat alles naar wens is. Ook dit kan weer door in te loggen met je telefoonnummer of met je gebruikersnaam en je wachtwoord. Veel mensen maken hier maar nauwelijks gebruik van en hebben geen idee wat de inlognaam en het wachtwoord zijn. Deze kun je daarom aanvragen en ook kun je als je je wachtwoord kwijt bent je wachtwoord opvragen. Vergeet niet om te kijken naar nieuwe abonnementen als het tijd is om te verlengen. Met een sim only internet kun je veel geld besparen.