• 24/7 vergelijken
  • 100% onafhankelijk

Over ons

Sim-only-internet.nl, dé specialist in sim only abonnementen met internet. Sinds onze oprichting in 2011 hebben we ons toegewijd aan het bieden van een helder en uitgebreid overzicht van de beste sim only deals in Nederland. Ons doel is simpel: jou helpen de perfecte internetbundel te vinden die past bij jouw behoeften en budget, zonder dat je urenlang verschillende websites hoeft af te speuren.

De opkomst van mobiel internet

Onze reis begon op een moment dat de sim only optie nog een relatief nieuw en onbekend concept was. Destijds draaiden de meeste abonnementen om belminuten en sms’jes, en het idee van een sim only deal met een focus op internet stond nog in de kinderschoenen. Maar wij zagen de toekomst: de wereld zou steeds meer online gaan leven. Daarom hebben wij vanaf het begin onze aandacht gericht op het internetgedeelte van belbundels, een visie die ons nu onderscheidt van andere vergelijkingssites.

We wisten dat eenvoud en gebruiksvriendelijkheid cruciaal waren. Daarom ontwikkelden we tools die het jou zo makkelijk mogelijk maken om de juiste keuze te maken. Onze overzichtelijke website voorkomt dat je verstrikt raakt in een web van informatie en helpt je snel en efficiënt de meest relevante abonnementen te vinden. Wat je ook zoekt, van lage tarieven tot ruime databundels, wij hebben de opties al voor je gefilterd.

Actueel en voordelig

Sim-only-internet.nl werkt nauw samen met vrijwel elke Nederlandse provider om ervoor te zorgen dat je toegang hebt tot de meest actuele en voordelige sim only pakketten. Dankzij onze sterke relaties met providers kunnen we je altijd de beste deals en nieuwste aanbiedingen presenteren. We weten dat geen enkele gebruiker hetzelfde is, en daarom bieden we een breed scala aan opties om aan verschillende behoeften en budgetten te voldoen.

Ons team bestaat uit experts die de markt voortdurend analyseren en onderzoeken. Wij doen het zware werk voor jou door dagelijks de nieuwste trends en tarieven in de gaten te houden. Of je nu op zoek bent naar een abonnement met veel data voor intensief internetgebruik, of juist een kleine bundel omdat je voornamelijk wifi gebruikt, wij zorgen ervoor dat je altijd de beste keuze kunt maken.

Transparantie is een van onze kernwaarden. Wij geloven in eerlijkheid en duidelijkheid, daarom krijg je bij ons altijd een objectief overzicht van de beschikbare opties. Onze vergelijkingen zijn ongekleurd en puur gericht op het geven van de beste informatie, zodat jij weloverwogen beslissingen kunt nemen. We verdienen onze inkomsten door samen te werken met providers, maar dit heeft geen invloed op onze onafhankelijkheid en de kwaliteit van onze dienstverlening.

Naast het aanbieden van vergelijkingen en tools, voorzien we je ook van nuttige tips en advies over hoe je het meeste uit je sim only abonnement kunt halen. Of je nu meer wilt weten over datagebruik, de nieuwste technologieën, of hoe je kosten kunt besparen, ons uitgebreide kenniscentrum staat voor je klaar. We zijn er trots op dat we een bron van betrouwbare informatie zijn voor onze gebruikers.

Het draait om jou

Bij Sim-only-internet.nl draait alles om jou. Jouw tevredenheid en gemak staan voorop. We begrijpen dat het kiezen van het juiste abonnement soms overweldigend kan zijn. Daarom zijn onze diensten ontworpen om het proces zo soepel en stressvrij mogelijk te maken. Heb je vragen of hulp nodig? Ons vriendelijke klantenserviceteam staat altijd klaar om je te helpen en je te voorzien van persoonlijk advies.

We kijken met trots terug op ons decennium aan expertise en innovatie. Wat begon als een klein initiatief is uitgegroeid tot een toonaangevende website die duizenden Nederlanders helpt bij het vinden van het perfecte sim only abonnement. Onze toewijding aan kwaliteit, transparantie en klanttevredenheid heeft ons gemaakt tot wie we vandaag zijn.

Of je nu een trouwe gebruiker bent of voor het eerst op onze site komt, we heten je van harte welkom bij Sim-only-internet.nl. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het vinden van de beste internetbundel en ervaar zelf het gemak en de voordelen van onze diensten. Bedankt voor je vertrouwen in ons, en we kijken uit naar vele jaren van samenwerking.

Sim-only-internet.nl
info at sim-only-internet.nl
De Roerdomp 65
7609 WB Almelo