simTegenwoordig wil iedereen in het bezit van een smartphone overal kunnen internetten met dit toestel. Mobiel internet is niet meer uit het dagelijks beeld weg te denken. Voor wie veel gebruik maakt van internet is onbeperkt internet de goedkoopste optie om optimaal te kunnen genieten van het internet. Je voorkomt een hoge rekening omdat er niet wordt betaald voor gebruik buiten de databundel. Wanneer de limiet is bereikt loopt de internetsnelheid terug. Er kan nog wel gebruik worden gemaakt van het internet, maar dan tegen een lagere snelheid. Dit is niet bij alle providers mogelijk. De providers die dit aanbieden zijn Vodafone, T-Mobile en KPN. Robin Mobile biedt volledig onbeperkt internet aan. De abonnementen van deze providers zijn te vinden in de vergelijker hieronder.

Robin Mobile onbeperkt internetHet voordeligste abonnement met onbeperkt internetten is van Robin Mobile. Voor een prijs van € 19,95 p/m kun je onbeperkt bellen, sms’en en zonder datalimiet internetten met een snelheid van 0,8 Mbps. Nu tijdelijk zonder aansluit-, verzend en administratiekosten. Klik hier voor de aanbieding

Vergelijk onbeperkt sim only internet abonnementen


Sim only abonnement

Wie al in het bezit is van een smartphone of een los toestel besteld, kan een sim only abonnement afsluiten. Bij een sim only abonnement komt geen toestel van pas en daar hoeft dan ook niet voor te worden betaald. Je betaalt enkel voor het bellen en sms’en binnen het abonnement. Een sim only abonnement is vaak vele malen goedkoper dan wanneer je een abonnement afsluit waarbij je een toestel krijgt. Voor dit toestel dient er iedere maand een bepaald bedrag te worden betaald, zodat het toestel aan de provider wordt afbetaald. Sim only is een stuk goedkoper en wint het daarom aan populariteit; bijna iedereen heeft immers vaak nog een goed werkend toestel thuis liggen. Een ander voordeel is dat je bij een sim only abonnement nergens aan vast zit. Om gebruik te kunnen maken van mobiel internet kun je bij de sim only provider een internetbundel afsluiten. Voor wie veel gebruik maakt van internet is er naast het sim only abonnement de onbeperkt internet bundel. Grote providers als KPN bieden dit echter niet allemaal aan. Er zijn op dit moment maar enkele mobiele aanbieders die sim only met onbeperkt internet aanbieden. Dit zijn Vodafone, T-Mobile, Robin Mobile en Tele2.

T-Mobile

t-mobileDe andere aanbieder waarbij je kan kiezen voor onbeperkt internet bij een sim only abonnement is T-Mobile. Ook bij deze abonnementen geldt dat wanneer men het aantal MB in de bundel heeft verbruikt, de internetsnelheid wordt teruggebracht naar 64 Kb/s. Met een onbeperkt internetbundel bij een sim only abonnement worden extra kosten voorkomen maar kun je altijd online blijven.

Vodafone

vodafoneOnbeperkt internet is ook mogelijk bij de abonnementen van Vodafone. Bij deze abonnementen is het mogelijk om het internetverbruik te beperken. Als de limiet bereikt kan er gesurft worden met een lagere snelheid maar zonder buiten de bundel kosten. Zonder kosten kun je gebruik blijven maken van Facebook, Twitter en Instagram.

KPN

kpnMet een databundel van KPN hoef je je geen zorgen te maken over torenhoge telefoonrekeningen. De grootste veroorzaker van hoge telefoonrekeningen is het verbruik van MB’s dat buiten de bundel valt. Bij KPN betaal je niets extra als de datalimiet bereikt is maar de snelheid wordt verlaagd. Dit betekent een downloadsnelheid van 64 Kb/s en 32 Kb/s uploadsnelheid. Je ontvangt hiernaast een sms als 50% en 75% en 100% van je databundel op is.

Robin Mobile

robin mobileRobin Mobile is een vreemde eend in de bijt omdat het de enige provider is die echt alles onbeperkt aanbiedt. Er zijn niet veel abonnementen maar deze bieden allen onbeperkt bellen, sms’en en data aan. Dit betekent geen onverwachte kosten terwijl je kunt blijven internetten. Er zijn internetabonnementen met diverse snelheden beschikbaar.

Onbeperkt internet
4.29 (85.9%) 78 stemmen