• 24/7 vergelijken
  • 100% onafhankelijk

Internet met 64 kbps

#1 Beste keuze: Budget Mobiel
budgetmobiel Bekijk de aanbieding nu

Internet op je mobiele telefoon is tegenwoordig vrijwel onmisbaar, of je nu een actief sociaal leven hebt of gewoon altijd bereikbaar wilt zijn via e-mail of WhatsApp. Met de groeiende dekking van 4G-netwerken is het internet sneller dan ooit tevoren. Dit is natuurlijk een geweldige vooruitgang, maar het betekent ook dat je databundel sneller opgebruikt kan worden dan voorheen.

Een databundel van 500MB is voor veel gebruikers niet langer voldoende; tegenwoordig wordt vaak 1GB als het minimum aanbevolen. Zelfs met een bundel van 1GB zijn er gebruikers die halverwege de maand al door hun limiet heen zijn. Maar wat gebeurt er dan? Wordt de toegang tot internet geblokkeerd, of wordt de downloadsnelheid verlaagd naar een trage 64 Kbps? Voor degenen die nog steeds bereikbaar willen zijn via WhatsApp en e-mails willen blijven lezen nadat de limiet is bereikt, is een abonnement met 64 Kbps internet een oplossing.

Vergelijk 64 kbps internet abonnementen

Wat betekent 64 Kbps?

De snelheid van mobiel internet wordt gemeten in Kbps, wat staat voor kilobits per seconde. Dit geeft aan hoeveel data er per seconde kan worden verzonden. Voor de context, snellere verbindingen worden gemeten in Mbps, wat gelijk staat aan 1000 Kbps. Met een snelheid van 64 kilobits per seconde is de snelheid van mobiel internet relatief laag.

Wat kun je met 64 Kbps?

Voor gebruikers betekent een snelheid van 64 Kbps dat niet alle apps soepel zullen werken. Sommige apps die een stabiele en snelle internetverbinding vereisen, zullen moeite hebben om goed te functioneren. Het streamen van muziek of video’s onderweg is bijvoorbeeld niet mogelijk, net als het downloaden van grote bestanden of afbeeldingen. Echter, instant messaging apps zoals WhatsApp kunnen nog steeds worden gebruikt, evenals het bekijken en beantwoorden van e-mails.